Bosluktayim

Kadersessz

Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2020
179
180
18
36
Bu 2.konum sonunda ailemden kan bağım olan birine herşeyi anlattım. Eşi bir avukat bulduğunu ama delil veya itiraf ettirmemi söyledi. Kızlar anlattığım için yük kalktı sanki üstümden ama bu sefer de acaba bir şans vermeli miydim. Çocuk var ortada ne yapmalıyım. Allah rızası için bir tokat yemek gerekirse tokat gibi cevap yazabilrsniz. Yol gosterilmeye ihtiyacım var. Hani içimde ki boşluk bunca senemi gecirdiğim adamla bu haller e Nasıl düştüm içim buruk kırgın boşluktayım:KK43:

Son düzenleme:
Ani başkasına bütün bunları anlatmasa miydim. Ama boşanmak istediğim de ne diye soracaklardı. Nolur bisey soyleyin

Boşayın.. tek kelime boşayın... yapılacak tek şey bu. Anlatmakla iyi etmişsin ailen sahip çıkacaktır sana eminin ve bunu anlatmaktan neden çekiniyorsun onu da anlamadım onun yüz karası bu senin değil. Eşin seni eş olarak değil köle olarak almış hizmet bekleyip bir güzel sevişecek ama başkalarına da bakmasına karışmayacaksın oldu canım başka ?

Boşayın.. tek kelime boşayın... yapılacak tek şey bu. Anlatmakla iyi etmişsin ailen sahip çıkacaktır sana eminin ve bunu anlatmaktan neden çekiniyorsun onu da anlamadım onun yüz karası bu senin değil. Eşin seni eş olarak değil köle olarak almış hizmet bekleyip bir güzel sevişecek ama başkalarına da bakmasına karışmayacaksın oldu canım başka ?

Evet bende buna tahammül edemiyorum. Erkekler herşeyi yapabilir herşey onlara mubah oluyor.. yok aileme böyle herşeyi anlatmasa miydim sadece boşanmak istediğimi söyleseydim diyorum. Ama bu sefer anlatmayınca neden olarak elle tutulur bisey çıkmıyor

Back
X