Valla kuzular araniza yazmak ne kadar dogru bilmiyorum ama mutluluğum size ilham versin istiyorum. Asker yolu bekleyenlere soyledim yine söylüyorum şimdisi sancılı sonrasi çok keyifli vw güzel oluyor. Aynn dediginiz gibi düşünmek için bol vakitleri oluyot ve cok şeyin farkına varıyor lar. Şimdi size bi trick vericem :-D zorda olsa şimdi onlara daha da anlayışli davranin:-D arayamadiklarinda canim haklısın zor durumdasin deyin pozitif yaklasin. Atıyorum carsiya çıkınca arkadaşlarıyla olmak istedi bi sure tabiki canm deyin. Böylece durup bidaha düşüncekler yahu bu bnm hatun harbiden süpermis de ben ne öküz musum anlayamamisim diyorlar :-D hoop hopp size aplanizdaan bi kıyak ;-)
Aldatilan arkadaşıma gelince nisanlimdan onceki sevgilim cocukluk askimdi lise sona kadar onunlaydim sonra beni aldatti yıkıldım. Cok uzun zaman tedavi gördüm hastanelerde kivrandim. Öldüğümu düşünüyordum. Sonra nisanlimi buldum. 9 senedir beraberim. Eski sevgilime kocaman bi teşekkür mesaji atmıştım yıllar önce bana geri dönmek istediğinde. İyiki beni aldatmissin sayende hayatımın anlamini buldum diye... ve gercekten ole simdi mayista evleniyorum ve bu adamdan bebiklerim olsun istiyorum :-D o yuzden hayata olan inancını asla kaybetme... :-D
Uzun oldu ama muck hepinizee ;-)
benimde lise de sevdiğim vardı çok seviyordum o zamanlarçok acı çektim ama nişanlımla tanışınca onu unuttum.ama nişanlımı unutamam.lisedeki eskiydşi küçüktük gercek aşkı bulamamıştık ama şimdi başkası olamaz artık hayatım da baskasını sevemem
böyle yapma allaha dualar et..hiçbirimiz 1 gün sonra neler yaşayacağımızı bilmiyoruz atynı şey bizim başımızada gelebilirdi..halada gelebilir allah çekemeyeceğimiz dertler vermesin boşver akışına başka şeylerle ilgilen yalnız kalma arkadaşların ailenle vakit geçir bol bol
kimseyle birşey yapmak istemiyorum aılemde yok yanımda olsada farketmez şuan.çekemeyeceğim derdi verdi bana Allahım bu konuda .dayanamam ben sindiremem bunu artık sabır da istemiyorum sabretmekten de yoruldumm artık bitsin istiyorum hayatım