Boşluktayım..

Yurt dışındayım gidersem dönmemek üzere gidecem...
Ve bunu Göze alabilecek bir insan Değilim (henüz)

Turkiyeye gitmene gerek yoktur belki...
Hangi ulkedesin bilmiyom ama kaldigin ulkede hangi haklara sahipsin onu arastir. Benim kaldigim ulkede bosanan kadinlar icin evinden maasina kadar cok yardim ediliyo. Sende oyle bi hakka sahipsen kaldigin ulkede kendi ayaklarinin ustunde durursun.

Bak hala isyandasın onun bunun var onlar hak etmiyor ben hak ediyorum demek büyük laflar
Hayırlı ise iste
İlle de çocuk deme
Mutsuzsun madem neden bi canlının daha günahına girmek niyetindesin
Mutlu olduğun kişiyle olursa daha güzel olmaz mı, anne ve babasının olduğu ve kavgasız bi ortamda büyümek isterdi sorulsa

Inan o kadar çok şey söyleyebilirim ki ...isyan mı olarak algılanıyor onun bilincinde bile Değilim ...
Tabi mutlu bir ailede büyümesi en önemlisi ...
Çok zorladım olması için bebek ama olmadı ...
Şimdi sabahtan Akşama kadar ne konuşsam boş ..

Turkiyeye gitmene gerek yoktur belki...
Hangi ulkedesin bilmiyom ama kaldigin ulkede hangi haklara sahipsin onu arastir. Benim kaldigim ulkede bosanan kadinlar icin evinden maasina kadar cok yardim ediliyo. Sende oyle bi hakka sahipsen kaldigin ulkede kendi ayaklarinin ustunde durursun.
Suudi arabistandayım burda kadının Hakkı Sıfır....

Inan o kadar çok şey söyleyebilirim ki ...isyan mı olarak algılanıyor onun bilincinde bile Değilim ...
Tabi mutlu bir ailede büyümesi en önemlisi ...
Çok zorladım olması için bebek ama olmadı ...
Şimdi sabahtan Akşama kadar ne konuşsam boş ..
Bence olmaması daha hayırlı diye olmuyordur
Mutsuzmuşsun eşin ayrı kayınvaliden ayrı dert
Önce huzurlu olmaya bak
Bebek sonra nasipse..

Çok yalnızım,bunalımdayım,boşluktayım ben bumuyum...
Şimdiye kadar Rabbimden ne istediysem olmadı...
Çok mu kötü bir insanım ben diye düşünüyorum bazen ....
Ölmek kurtuluş mu olur siZce ???
Yaaa ben bilmiyorum çok kötüyüm...
Bir insan eski sevgilisinin dostluğunu Özler mi ???(evli olmama rağmen) o yıllarımı özledim küçüklüğümü dertsiz bir şekilde Kafamı yastığa rahat bir şekilde koymayı özledim ...
Yaaa Rabbimden 2 küçük minik eller istedim yaa olmadı...
4yıllık Evliyim eşimden soğudum...
O da benden soğudu biliyorum hislerimiz karşılıklı ..
Kaynanamların iftiralarındanda ..
Aileme gitsem hersey eskisi gibi olur mu ???
Neden ben ölümü düşünüyorum ...(ölümü düşünürkende neden korkuyorum )
Eski gülüşlerimi özledim...
Şimdiye kadar Rabbinizden istedikleriniz olmadıysa bunun nedeni böylesinin daha hayırlı olmasıdır.Buna inanın gerçekten...
Ölmek kurtuluş değil,ölüm bu durumda yalnızca korkakların seçtiği şey.
Namaz kılın ve dua edin...Boşluktayım diyorsunuz ya inanın o boşluktan kurtulursunuz.
Psikoloğa mutlaka gidin.
Eşinizle beraber bir şeyler yapın,sorununuz bebek olmadığı için kaynaklanan iletişim probleminizdir muhtemelen.Buna ihtiyacınız var,yalnızca birbirinize zaman ayırmanıza.
Allah'dan her şeyin hayırlısını isteyin,hayırlı olmadıktan sonra olmuş ya da olmasın ne farkedecek sizin için?

Suudi arabistandayım burda kadının Hakkı Sıfır....

Ay deme o.O kendine daha fazla cile cektirme bence. Guclu olduktan sonra Turkiyedede ayaklarinin ustunde durabilirsin.

Ayrica demin dusunuyodum aklima geldi. Benim uzaktan bi tanidigimin ilk evlendiginde 7 yil cocugu olmamisti. Adam sonra kadini aldatinca bosandilar ve kadin baska biriyle evlendi. O evliliginde kadin patir patir arka arkaya 3 cocuk yapti.

Allah seni ve o cocugu korumak icin belki sana cocuk dogurmayi nasip etmemistir. Yani mutsuz bi evlilikten ne kadar saglikli bi cocuk olabilir ki?

Çok yalnızım,bunalımdayım,boşluktayım ben bumuyum...
Şimdiye kadar Rabbimden ne istediysem olmadı...
Çok mu kötü bir insanım ben diye düşünüyorum bazen ....
Ölmek kurtuluş mu olur siZce ???
Yaaa ben bilmiyorum çok kötüyüm...
Bir insan eski sevgilisinin dostluğunu Özler mi ???(evli olmama rağmen) o yıllarımı özledim küçüklüğümü dertsiz bir şekilde Kafamı yastığa rahat bir şekilde koymayı özledim ...
Yaaa Rabbimden 2 küçük minik eller istedim yaa olmadı...
4yıllık Evliyim eşimden soğudum...
O da benden soğudu biliyorum hislerimiz karşılıklı ..
Kaynanamların iftiralarındanda ..
Aileme gitsem hersey eskisi gibi olur mu ???
Neden ben ölümü düşünüyorum ...(ölümü düşünürkende neden korkuyorum )
Eski gülüşlerimi özledim...
depresyondasınız deprosyon 2 haftalık ya da 7- 24 ay surer. bazen daha fazla .evlılıgınız sorunlu oldugundan sevgısızlıkten ve cocugunuz olmadıgı ıcın deprosyona gırmenız normal . bır psıkologa gıdın. boslukta oldgunuz ııcn eskı sevgılı ve eskı anıları dusunuyorsunuz. dıne duskunsenız deprosyonyu atlatmak ıcın namaz bıre bır. eger duskun degılsenız arkdaslarınızla vakıt geçirin. her ınsan zorluklar yasar onemlı olan en az hasarla atlatmak kendınızı tepkın edın. ıntharı dusunmeyın bu gecıcı bı surec

haklısınız yurt dısında psıkolog yok
doktor yok
şaka gıbı
tabıkı var :KK70:
sormamıssın bıle...
sen cozum aramıyorsun..
eskı sevgılını dusunmek ıstıyorsun kılıf aramayalım ...
işe gırın ıyı gelır

Hepimiz imtihanlardan geçiyoruz canım. Hiç kimsenin hayati toz pembe degil. Kimi eşinden çekiyor, kimi akrabasından, kimi evlat hasreti çekiyor.. Tek çare olarak ölümü görmeyelim. Rabbimizin bizlere tabi tuttugu imtihanlarda muaffak olmak icin çareler aramalıyız.. İlk başta eşinizle aranızdaki bağ'ı güçlendirin. Ve eski sevgiliyi unutun..

Doğru büyüdük sorunlarımızda Büyüdü ...
Inanırmısın yurt dışındayım bir arkadasım bile yok yalnızım...
Eşimden başka gördüğüm kimse yok...
Soğudum bilmiyorum bu hayat benim ,Hayatım değil diyorum....
Eşimle aramda ne olursa olsun hep içime koyuyorum ...aileme söyleyemiyorum..
Çocuk istiyorum evet çok tedavi gördük. Ama olmuyor eşimde çok istiyor..
Belki birbirimizden sogumamızın en büyük nedeni bu ..
yanlıs dusunmussunuz
bıkere cocuk olmadı dıye esden sogunmaz kı daha cok baglanın bırbırınıze
ayrıca herkes dogurmak zorunda degılkı
hem hıc bısey mucıze de degıl...
ılk zorlukta vazgecılır mı?
hanı ıyı gunde kotu gunde bırlıkte olcaz dıye soz vermıstınız ?

Buyuk ihtimalle depresyondasin. Sorunlarına değil çözümlere yogunlas. İlk işin doktora gitmek olmalı . Böyle bir imkanın yoksa bol bol dua et . Huzuru aramazsan gelip seni bulmaz. Beteri beteri var. İki ay önce kafamda bir sürü sorun vardı. İş ev es aile para vb... Şuan tek sorunum kırık ayağım ☺ Rabbim in imtihanı diyorum çok isyan ettim bana ders oldu işte. Sorunum var hiçbir isteğim olmuyor falan demeyin . Daha buyuknimtihan olursunuz . Şuan rüyamda bile tek gördüğüm şey normal yürümenin verdiği haz. İnsan kaybedince bazi s3yleri anlıyor .isyan etmeyin sabredin dua edin her işte bir hayır vardir deyin. Bunalınca hic birsey yapamiyorsanjz gelin konu açın sohbet edin rahatlayin. İnanın bizlerin dert dediği şeyler dert değil. Allah çözümsüz sorunlar vermesin. Sağlık sıhhat versin . Yiyecek yemeğini z başınızı sokacak bir eviniz varsa bile bu dünyada ki şanslı azinliktansiniz . İnsanlar Savaşla açlikla imtihan oluyor. Biraz google da gezip dünya haberlerine bakın. Her an birileri oluyor tecavüze uğruyor . Evsiz kalıyor . SavAs heryerde . 9 yaşındaki çocuklar savaşta asker yapılıyor . 80 yaşında adamlarla evlendiriliyor. Dert arıyorsaniz dünyaya bakin. Mumu olmak için hiçbir şeye ihtiyacınız yok . Huzur içinizde onu bulmakta sizin elinizde. Gülümse pozitif ol. Hayatındaki negatif anları düşünme. Kaybettiği n şeyleri düşünme. Ani yasa mutlu kal... Umarım anlatabilmisimdir

Back
X