Boşluktayım.

Bogazmanzarasi

😇6.takım mezunu🕊b.k 69.8🐣g.k 57.8🕊
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2016
7.485
15.271
178
Yüksek lisans yapıyorum küçük bi sehir okudugum yer..sessiz sakin.ev arkadaslarim sürekli sevgilililerinin yanina gidio cogu zaman orda kaliyo evde yalnizim..kafayi yicek gibi oluyorum stresten biseyler yiyip duruyorum..sürekli olumsuz seyler geliyo aklima..birakip gitsem diyorum.ama akadenisyenlik istedigim icin katlaniyorum..part time is ariyorum her yere cv mi birakiyorum giyim magazalarna fln da basvrdm ama dönüş yok..resmen bosluktan cildirmak uzereyim bide buna 6 aydir issiz oldgmu eklrsek hic hos bisey olnuyo:( cok sukur tabiki bugunume ama artik bi duzenim olsa hayatimda cabaladikca nie boyle batiyorum anlamiyorum.bunlari konuscak biri bile yok su an yanimda..okudugunuz icin teşekkür ederim..

3 yıllık yalnız olarak söylüyorum ki bu işin tek yolu yalnız olduğun evden ve halinden de keyif alabilmek
iş başvurularını artır part time çalışan arkadaşın varsa bir de onların iş yerine sordur
ailenden birilerini bir haftalığına bile olsa yanına çağır
bol kitap oku puzzle yap hatta örgü yap zaman çabuk geçiyor
hiç olmadı çevre de yabancı dil kursu falan varsa onlara gir bu boşlukta dil işini ilerletebilirsin

Gidebileceğiniz kurs yokmu.iskur kursları var hemde ücret alıyorsunuz onlara bakın isterseniz
evet mantıklı bunu düşünmemiştim..ama tabi maddi getiri olacak bi meşgale bulsam daha iyi olur çünkü lisans mezunuyum ve artık ailemden para istemek istemiyorum tuhaf geliyo..

Yüksek lisans yapıyorum küçük bi sehir okudugum yer..sessiz sakin.ev arkadaslarim sürekli sevgilililerinin yanina gidio cogu zaman orda kaliyo evde yalnizim..kafayi yicek gibi oluyorum stresten biseyler yiyip duruyorum..sürekli olumsuz seyler geliyo aklima..birakip gitsem diyorum.ama akadenisyenlik istedigim icin katlaniyorum..part time is ariyorum her yere cv mi birakiyorum giyim magazalarna fln da basvrdm ama dönüş yok..resmen bosluktan cildirmak uzereyim bide buna 6 aydir issiz oldgmu eklrsek hic hos bisey olnuyo:KK43: cok sukur tabiki bugunume ama artik bi duzenim olsa hayatimda cabaladikca nie boyle batiyorum anlamiyorum.bunlari konuscak biri bile yok su an yanimda..okudugunuz icin teşekkür ederim..
okulunu egitimini düşün gerisini boşver.

3 yıllık yalnız olarak söylüyorum ki bu işin tek yolu yalnız olduğun evden ve halinden de keyif alabilmek
iş başvurularını artır part time çalışan arkadaşın varsa bir de onların iş yerine sordur
ailenden birilerini bir haftalığına bile olsa yanına çağır
bol kitap oku puzzle yap hatta örgü yap zaman çabuk geçiyor
hiç olmadı çevre de yabancı dil kursu falan varsa onlara gir bu boşlukta dil işini ilerletebilirsin
evet zaten dile ihtiyacım var akademisyenlik için ama ne yazıkki burda o tür bi kurs yok..uygulamaya çalışcam teşekkür ederim..

Ben 8 yıldır yalnızım.
Ohhh keyif. Spor yap... kitap oku. Yeni bir dil öğren. Bu günlerini ararsin :)
evet aslında yalnızlığı çok seven biriydim ama bu da fazla geldisanırım :) spor da yapıyorum da sonra stresten daha çok yiyorum yaptığım spor boşa gidiyo:KK48: kafam dolu benim o yüzden böyle oluyo sanırım

Ben de yalnz yasayanlardanim. 1 yili gecti. Ev arkadasi bilerek istemedim. Arkadaslar soruyor bazen tek basina sıkılmıyor musun diye. Neden sıkılayın ki diyorum. Temizligimi yapiyorum,kitap okuyorum,film izliyorum, muzigimi acip deli deli oynuyorum.Kisaca yalnizliktan keyif aliyorum. Bilerek basindan beri ev arkadasi istemedim. Tek basina kira vermeyi bile goze aldim sirf yalniz kalabilmek icin :D
Kutuphaneye daha cok git,orda zaman gecir. Zamanla yeni arkadaslar da edinirsin. Okuma gruplari olusturursunuz.
Bir de okulda kismi zamanli calisabilme olanagi yok mu? Bizim universitede oyle cok ogrenci var mesela.

Ben de yalnz yasayanlardanim. 1 yili gecti. Ev arkadasi bilerek istemedim. Arkadaslar soruyor bazen tek basina sıkılmıyor musun diye. Neden sıkılayın ki diyorum. Temizligimi yapiyorum,kitap okuyorum,film izliyorum, muzigimi acip deli deli oynuyorum.Kisaca yalnizliktan keyif aliyorum. Bilerek basindan beri ev arkadasi istemedim. Tek basina kira vermeyi bile goze aldim sirf yalniz kalabilmek icin :D
Kutuphaneye daha cok git,orda zaman gecir. Zamanla yeni arkadaslar da edinirsin. Okuma gruplari olusturursunuz.
Bir de okulda kismi zamanli calisabilme olanagi yok mu? Bizim universitede oyle cok ogrenci var mesela.

Ben de yalnz yasayanlardanim. 1 yili gecti. Ev arkadasi bilerek istemedim. Arkadaslar soruyor bazen tek basina sıkılmıyor musun diye. Neden sıkılayın ki diyorum. Temizligimi yapiyorum,kitap okuyorum,film izliyorum, muzigimi acip deli deli oynuyorum.Kisaca yalnizliktan keyif aliyorum. Bilerek basindan beri ev arkadasi istemedim. Tek basina kira vermeyi bile goze aldim sirf yalniz kalabilmek icin :KK70:
Var ama ona okulun ilan vermesi gerekiyo öyle olunca beklemek zorunda kaliyorum..amahaklisiniz ben kötü tarafindan bakmisim hep evet cok rahatim istedgm gbi film izliyorum dansediyorum..bide ise girsem cok iyi olcak malum ögrencinin hep ihtiyaci oluyo paraya :) :)

Back
X