Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bostancı civarında oturan bakıcı arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

bosna

Allah'a emanet ol bebeğim
Kayıtlı Üye
5 Mart 2009
5.921
0
156
İstanbul
Merhaba,
10,5 aylık bir oğlum var.
Hafta içi her gün 8:30-18:30 saatleri arasında bebeğimle ilgilenebilecek, aynı zamanda ev işlerine de kısmen yardımcı olabilecek, referans gösterebilecek ve sigara içmeyen bir abla ya da teyze arıyorum.
Evim Bostancı Gösteri Merkezi'ne çok yakın, civarda oturan ya da kolay ulaşabilecek kimselerle görüşmek isterim.

Merhaba,

11 yıldır işimi severek bebek ve çocuk bakıcılığı yapıyorum ve hakkımda bilgi alabileceğiniz iyi referanslarım var. 30 yaşındayım ve Küçükbakkalköy civarında oturuyorum. Çalışmakta olduğum aile ile yol ayrımına geldik ve bebek/çocuk bakımı için tam gün olarak çalışmak üzere yeni bir iş arayışındayım.

Bostancı bana uygun. İlgilenirseniz görüşmek isterim.

İyi günler...

Hamide

Son düzenleyen: Moderatör:
ismim arzu ebegınıze bakabılırım iç eren köyde oturuyorum saat ve zaman benım için önemli degil. ilgilenirseniz cevap bekliyorum yasım 39 iki kız büyüttüm birde oglan bebege bakıyordum sehır degıstırmek zorunda kaldıgımiçin bıraktım..

Merhaba,
10,5 aylık bir oğlum var.
Hafta içi her gün 8:30-18:30 saatleri arasında bebeğimle ilgilenebilecek, aynı zamanda ev işlerine de kısmen yardımcı olabilecek, referans gösterebilecek ve sigara içmeyen bir abla ya da teyze arıyorum.
Evim Bostancı Gösteri Merkezi'ne çok yakın, civarda oturan ya da kolay ulaşabilecek kimselerle görüşmek isterim.

merhaba bebeginize bakacak abla buldunuzmu acaba ben göztepede oturuyorum 25 yaşındayım 4 yaşında kızım var ilgilenirseniz detayları görüşebiliriz

Merhaba,
Bakıcı arayışımız sonuçlandı, ilginiz için teşekkürler...

Back
X