Selam ben bir lise öğrencisiyim ve ilk kez birisinden hoşlandım ne yapacağımı bilmiyorum haliyle. Hoşlandığım çocuğu bebeklik arkadaşım sayesinde tanıdım. Onunla iki tane ama çok yakın olduğu ortak arkadaşımız var. Birisi benim bebeklik arkadaşım diğeri de sınıftan çok yakın bi erkek arkadaşım. İkisi de durumu biliyor. Bunu onlara söylerken garip bir şekilde rahattım bana kalırsa hoşlandığım çocuğa da söylerim ama sürekli yakın arkadaşlarımla takılıyor eğer reddederse ben çok utanırım ve sürekli karşılaşma olasılığımız var. Sürekli doğum günlerinde buluşuyoruz ikimizde de birbirimizin numarası var ama mesaj atmıyoruz. Aynı masada oturunca selamlaşıp gözgöze gelince gülümsemekten başka bir şey yapmıyoruz. Tek gerçek sohbetimiz yakın erkek arkadaşıma doğum günü kutlaması için pasta alırken oldu ve bu kısa sohbette bile tatlı sevmediğini öğendim. Ve bir sohbet başlatan hep ben oluyorum tabi diyalogların azlığı bunu sohbet olarak nitelendirmeme izin vermiyor. Bi kaç kere onun bana baktığını gördüm göz göze geldik ama ben hemen kafamı çevirdim bilmiyorum belki de o sırada oraya bakıyordu. Umut ettiğim için kendimi salak gibi hissetmeye başladım. Sanırım biraz uzun yazdım ama tavsiyeye ihtiyacım var ve bir kişi bile buraya kadar sabredip okuduysa yorum bırakarak bana yol gösterirse çok mutlu olurum. Çünkü ben konuşarak bir kişiyle ilişki yaşayabiliceğimi düşünüyorum yani şu ilk görüşte vuruldum olaylarında değilim. Ve bu konuşmaların azlığı ona karşı derin hisler beslememe engel oluyor ve ben şu an hislerimin kontrolü elimdeyken en doğru kararı vermek istiyorum. Teşekkür ederim şimdiden.