Boşuna hayal kuruyorum gibi hissediyorum

Uykulu07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2016
3
1
1
Selam ben bir lise öğrencisiyim ve ilk kez birisinden hoşlandım ne yapacağımı bilmiyorum haliyle. Hoşlandığım çocuğu bebeklik arkadaşım sayesinde tanıdım. Onunla iki tane ama çok yakın olduğu ortak arkadaşımız var. Birisi benim bebeklik arkadaşım diğeri de sınıftan çok yakın bi erkek arkadaşım. İkisi de durumu biliyor. Bunu onlara söylerken garip bir şekilde rahattım bana kalırsa hoşlandığım çocuğa da söylerim ama sürekli yakın arkadaşlarımla takılıyor eğer reddederse ben çok utanırım ve sürekli karşılaşma olasılığımız var. Sürekli doğum günlerinde buluşuyoruz ikimizde de birbirimizin numarası var ama mesaj atmıyoruz. Aynı masada oturunca selamlaşıp gözgöze gelince gülümsemekten başka bir şey yapmıyoruz. Tek gerçek sohbetimiz yakın erkek arkadaşıma doğum günü kutlaması için pasta alırken oldu ve bu kısa sohbette bile tatlı sevmediğini öğendim. Ve bir sohbet başlatan hep ben oluyorum tabi diyalogların azlığı bunu sohbet olarak nitelendirmeme izin vermiyor. Bi kaç kere onun bana baktığını gördüm göz göze geldik ama ben hemen kafamı çevirdim bilmiyorum belki de o sırada oraya bakıyordu. Umut ettiğim için kendimi salak gibi hissetmeye başladım. Sanırım biraz uzun yazdım ama tavsiyeye ihtiyacım var ve bir kişi bile buraya kadar sabredip okuduysa yorum bırakarak bana yol gösterirse çok mutlu olurum. Çünkü ben konuşarak bir kişiyle ilişki yaşayabiliceğimi düşünüyorum yani şu ilk görüşte vuruldum olaylarında değilim. Ve bu konuşmaların azlığı ona karşı derin hisler beslememe engel oluyor ve ben şu an hislerimin kontrolü elimdeyken en doğru kararı vermek istiyorum. Teşekkür ederim şimdiden.

Bekle ve gör ..
Açılır eğer hissetse. .

onun senınle konuşmaya başlaması konu açması daha mantıklı olur gıbı geliyor.eger sen hıslernı acarsan ve onda böyle bırsey yoksa senn acından kotu olur.onun senınle ılgılı ne hıssettıgını öğrenebılırmısın bı arkadaşından fılan

daha lısedesın bu kadar acele nedır anlamıyorum onunuze dha kımler cıkıcak

Onun sana belli etmesi gerek. Aksi taktirde reddedilirsem üzülürüm diyorsun. Bir de kesinlikle emin olman lazım. Benim de benden kesin hoşlanıyor diyip açılmışlığım daha sonrasında da sen kardeşim gibisin diyip dumura uğramışlığım vardır :)

Yazım şekline ve kendi ifade etmek için kurduğun cümlelere bayıldım öncelikle bunu söylemek istiyorum:))) Lisede okuyan bir kaç arkadaş daha konu açtığı zaman bunlar nasıl cümleler bu nasıl bi kafa yapısı bu ne böyle ne lan bu dediğim çok olmuştur. Bilinçli ve gözü açık bi kız olduğun inancına kapıldım. Konuna gelicek olursak senin yerinde olsaydım ne pahasına olursa olsun hislerimi ve düşündüklerimi karşı tarafla paylaşır şansımı denerdim.Bu sana bisey kaybettirmez.Üstelik reddetse dahi utanıcak bir durum olmadığını düşünüyorum. Çünkü denemeden bilemezsin, aranızda gercek anlamda bir bağ ve bağlantı olmadığından onun ilgisini çekmeye çalış tarzı zaman israfı saçmalıkları önermekte içimden gelmiyor.Senin durumuna en uygun olanı açık sözlü olmak.Evet tabiki ''aşığııımmmm'' de demiyorum:)))) ama alakasız zamanlarda mesaj atarak halini hatrını sormaktan ve gülücüklü gülücüklü mesajlarla onunla ilgilendiğini belli etmekten baslayabilirsin.Mesela ilk 1 hafta için adımların bu yönde olsun.Onun sana verdiği mesaj karsılıkları sohbet etmeye yatkınlığı üzerindende hislerini ona açıp açmicağına karar verirsin. Ben pek reddedilicek bir kız olduğunu düşünmüyorum:)

Hayır sanmıyorum

Mesajınız beni çok mutlu etti :) Deneyeceğim söz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…