Yazım şekline ve kendi ifade etmek için kurduğun cümlelere bayıldım öncelikle bunu söylemek istiyorum:))) Lisede okuyan bir kaç arkadaş daha konu açtığı zaman bunlar nasıl cümleler bu nasıl bi kafa yapısı bu ne böyle ne lan bu dediğim çok olmuştur. Bilinçli ve gözü açık bi kız olduğun inancına kapıldım. Konuna gelicek olursak senin yerinde olsaydım ne pahasına olursa olsun hislerimi ve düşündüklerimi karşı tarafla paylaşır şansımı denerdim.Bu sana bisey kaybettirmez.Üstelik reddetse dahi utanıcak bir durum olmadığını düşünüyorum. Çünkü denemeden bilemezsin, aranızda gercek anlamda bir bağ ve bağlantı olmadığından onun ilgisini çekmeye çalış tarzı zaman israfı saçmalıkları önermekte içimden gelmiyor.Senin durumuna en uygun olanı açık sözlü olmak.Evet tabiki ''aşığııımmmm'' de demiyorum:)))) ama alakasız zamanlarda mesaj atarak halini hatrını sormaktan ve gülücüklü gülücüklü mesajlarla onunla ilgilendiğini belli etmekten baslayabilirsin.Mesela ilk 1 hafta için adımların bu yönde olsun.Onun sana verdiği mesaj karsılıkları sohbet etmeye yatkınlığı üzerindende hislerini ona açıp açmicağına karar verirsin. Ben pek reddedilicek bir kız olduğunu düşünmüyorum:)