• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşver boşver arkadaş başka bulursun:))

anesya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2008
392
18
118
33
Kahramanmaraş
ah siz erkekler:))...size akıl sır ermiyor:)...sil dedi sildim faceden...karaktersizlikle ilgili bi yazı paylaşmıstım.arkadaşının facesinden girip bana yazıyor:))o yazıyı kime paylaşmışım...sanane dedim ya seni sildim üstüne alınmak istemiyorsan milletin facesinden takip etme profilimi dedim:))...sonra dur seni bi arıyım ben nasıl konusuyorsun benle yazmış aradı acmadım:))sonra baktım yine arkadasının facesinden yazıyor arkadasınında facesini sildim ...neyse 1 hafta gecti bi telefon daha numaramı sil bundan sonra aramayalım keşke bende biraz değerin kalsaydı diye...:)SON OLARAK HADİ CANIM DİORUM:) SALLIYORUM ÇOK TA TINNNNNNNNNNNNNNNNN HEPİNİZ AYNISINIZ BE SEVİNCE MALUM YERLERİNİZ KALKIYORRR

dediğin gibi yüz verince üstüne gittikçe birşey sanıyorlar kendilerini.biizm tanıdık bi çocuk çıkma teklifi etmişti iyi konuşuyodu 1 hafta faceden konuşuyoduk bizde.kabul etmeynce yediremedi kendine :9:hemen sildi faceden.işine gelince byle onlar.boşver başkasını buluruz :34:

valla 3 sene biriyle cıktım nişaanacagımız zaman teyzemin kızına asıgım dedi cekti gitti ondan sonra da cıktıgım kişinin yapmadıgım birsey kalmasın diye tüm hatalarna göz yumdum sn cıktıgım kişiyide hala seviyorm aama ayrıldık cünkü beni eski kız arkadasına benzettiği için konusuyormus ben erkeklere artık inanmıorum b saatten sonrada kimseye inanmam

valla 3 sene biriyle cıktım nişaanacagımız zaman teyzemin kızına asıgım dedi cekti gitti ondan sonra da cıktıgım kişinin yapmadıgım birsey kalmasın diye tüm hatalarna göz yumdum sn cıktıgım kişiyide hala seviyorm aama ayrıldık cünkü beni eski kız arkadasına benzettiği için konusuyormus ben erkeklere artık inanmıorum b saatten sonrada kimseye inanmam

Canım yaa, çok üzüldüm. Ne kadar şanssızmışsın erkekler konusunda. Karaktersiz kişiler çıkmış karşına. Ama inancını yitirme sen. İnşallah seni sen olduğun için, çıkarsızca sevecek biri çıkar karşına. Ve böyle biri mutlaka var, sen de inan.

biraz yüz verince peşinden koşunca bi tarafları kalkıyo havalara giriyorlar çokta tınnn dedin mide götleri tutuşuyo sen bana nasıl tavranıyon nasıl konuşuyo ee adamına göre adam ol insan gibi davranayım erkekler işte aptal hepsi :37:

hepsi şerefsz hepsi.Arkadaşımında çok sevdiği çocuk yolda beni gördü hemde birlikteler yani çıkıyolar hala, göz kırpmalar fln.nasıl üzüldüm anlatamam.Benimkide böyle mi yapıyo fln diye düşündüm Yapıyomuşta pislik.İnanmıyorum bende artık kimseye.Dediğiniz gibi herşey elde edene kadar sonrası fıss

eveet doğru enerj bu olmalı illetten kurtulan hatunda :) geçmiş olsun canım, daha iyilerini bulursun inşallah :)

valla kızlar şimdiye kadar anladıgım su birini cok sevsenizde belli etmeyeceksiniz hep bi ara bırakacaksınız erkekler peşlerinde kostukları kızlar için kul köle oluyor gerci kızlarda öyle erken teslimiyetin sonu hüsran hep zor olmak gerekkkkk....

Ohh , içimin yağları eridi... Sefam olsun ! Çoooooook iyi yapmışsın. Bu erkeklere napsan az kalır. Hiçbirini takmayacaksın arkadaş ! Tebrik ediyorum canım... :71:

bugüne kadar kimseyle çıkmadım .. Allah inş gönlüme göre bi eş nasip eder ve benim için ilk ve son olur.. bölesi daha iyi...

Back
X