Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modeli benim hoşuma gitmedi.daha farklı ve güzel modeller bulabilirsiniz.ben bu modeli begendim diyorsanızda etekle hoş durmaz bence dar paçayla giyebilirsiniz.
Modeli benim hoşuma gitmedi.daha farklı ve güzel modeller bulabilirsiniz.ben bu modeli begendim diyorsanızda etekle hoş durmaz bence dar paçayla giyebilirsiniz.
beğenerek aldım ama sonra kararsız kaldım. önden görünüşü hoşuma gitti ama topuk kabamı görünür kısmı beni huzursuz eden.bende dar paça kotla giymeyi düşünerek almıştım
rahat rahat giyebilirsin...benim de bu modele benzemesede bu tarz kısa botum var ...şık duruyor....
topuğu bence dert etme...farklı renk olması güzel....farklılık katıyor....
rahat rahat giyebilirsin...benim de bu modele benzemesede bu tarz kısa botum var ...şık duruyor....
topuğu bence dert etme...farklı renk olması güzel....farklılık katıyor....
bu botlar boyunuz 167 cm den fazlaysa skinny siyah kotlarla çok güzel olur, eğer 167 cm den kısaysa ispanyol paça kot ya da kanvas pantolonla kullanabilirsiniz :)