Kizlar merhaba
Yaklasik 1.5 ay once memorial da sadece alin bolgemdeki mimik kirisikliklarim icin botoks yaptirdim.
Uygulamadan 15 gun sonra kontrole gittigimde sadece iki noktaya tekrar cok az bir enjeksiyon yapti doktor.
Uygulamayi yapan estetisyen degil dermatolag bir doktor.
Kontrol icin gittihimde yapilan ikinci uygulamada biraz canim yandi sanki daha fatkli bisey mi yapildi anlamadim.
Herneyse aradan zaman gecti durumu annem fark etti
Yuzumu yikadiktan sonra ozellikle alin bolgem yani uygulamanin yapildigi yerde kizarikliklar olusuyor.
Cildimds isilik gibi bisey oldugunu dusundum once ama bu sabah baktim gecmiyor ozellikle camin onunde aymayla isik esliginds bakinca cildimde uygulama tapilan yer parca parca normal cilt tonumdan farkli ve kizarik.
(
Internette okudum alerjik bir reaksiyon etkileri var mi diye.
Doktora damisacagim ama o surede cok evhamlanmamak icin size sormak istedim
Boyle bisey basina gelen var mi ?
Paratroid rahatszligim sebebiyle 7 yil once ameliyat oldun duzenli olarak sadece d3 1000 d vitamini agiz yoluyla takviye aliyorum.
Bu arada uygulama sonrasi grip gibi bisey oldum anca gecti deswm yeridir.
Alerjikmiyim acaba
(
Yaklasik 1.5 ay once memorial da sadece alin bolgemdeki mimik kirisikliklarim icin botoks yaptirdim.
Uygulamadan 15 gun sonra kontrole gittigimde sadece iki noktaya tekrar cok az bir enjeksiyon yapti doktor.
Uygulamayi yapan estetisyen degil dermatolag bir doktor.
Kontrol icin gittihimde yapilan ikinci uygulamada biraz canim yandi sanki daha fatkli bisey mi yapildi anlamadim.
Herneyse aradan zaman gecti durumu annem fark etti
Yuzumu yikadiktan sonra ozellikle alin bolgem yani uygulamanin yapildigi yerde kizarikliklar olusuyor.
Cildimds isilik gibi bisey oldugunu dusundum once ama bu sabah baktim gecmiyor ozellikle camin onunde aymayla isik esliginds bakinca cildimde uygulama tapilan yer parca parca normal cilt tonumdan farkli ve kizarik.

Internette okudum alerjik bir reaksiyon etkileri var mi diye.
Doktora damisacagim ama o surede cok evhamlanmamak icin size sormak istedim
Boyle bisey basina gelen var mi ?
Paratroid rahatszligim sebebiyle 7 yil once ameliyat oldun duzenli olarak sadece d3 1000 d vitamini agiz yoluyla takviye aliyorum.
Bu arada uygulama sonrasi grip gibi bisey oldum anca gecti deswm yeridir.
Alerjikmiyim acaba