- 8 Aralık 2014
- 204
- 76
- 43
- 45
- Konu Sahibi OpDrGuncelOzturk
-
Ben yaptırdım yapan dokot cok onemli bende herhangı bır sorun cıkmadı doktorumçok bi şekilde enjekde ettı dogru yerlere tbii,ama bazılatı abartıyooo yakışmayak sekilde istiyor yaptıyorum hemde iyi bifiyata hemde xok kaliteliurunler kullanıyor doktorum
Ben 400eyaptırıyorumNe kadar mesela?
Botoks yapılırken yüzünüze enjekte edilen malzeme ne zehir, ne de bir hayvanın yağı. Clostridium botulinum isimli bir bakterinin salgıladığı bir malzemedir botoks enjektelerinde kullanılan. Kişinin vücudunda minimum oranda yan etkiye neden olma ihtimali bulunan bu malzeme, kırışıklıklarınıza 4-6 ay arasında deva olmaktadır.
yanlışım varsa düzeltin lütfen. Clostridium botulinum un üretiiği toksinler botoks uygulamasında kullanılıyor değil mi? bu toksinler kas felcine sebep oluyor. botoksda da zaten amaç kası felç edip kırışıklıkların görünmesini engellemek değil mi? dolayısıyla insanlardaki ifadesizlik bu kasları felç olduğu için mimik yapamamalarından kaynaklanıyor. Clostridium botulinum toksini bilinen en güçlü toksinlerden biriyken siz nasıl "vücuda tamamen uyumlu" olduğunu "cildi sağlıklı gençleştirdiğini" söyleyebiliyorsunuz? Clostridium botulinum un A, B, E ve F tipleri insanlarda botulizme sebep oluyor. insanlar botoks yaptırmamalı demiyorum ama kullanılan toksini bu kadar zararsız hatta faydalı göstermek ne kadar doğru takdiri vicdanınıza bırakıyorum.Botoksta kullanılan malzeme vücutla tamamen uyumlu olması için tasarlanmıştır. Bu madde vücuda enjekte edildiğinde vücut bu maddeyi çoğunlukla yadırgamaz ve yüz sağlıklı bir şekilde gençleşir.
yanlışım varsa düzeltin lütfen. Clostridium botulinum un üretiiği toksinler botoks uygulamasında kullanılıyor değil mi? bu toksinler kas felcine sebep oluyor. botoksda da zaten amaç kası felç edip kırışıklıkların görünmesini engellemek değil mi? dolayısıyla insanlardaki ifadesizlik bu kasları felç olduğu için mimik yapamamalarından kaynaklanıyor. Clostridium botulinum toksini bilinen en güçlü toksinlerden biriyken siz nasıl "vücuda tamamen uyumlu" olduğunu "cildi sağlıklı gençleştirdiğini" söyleyebiliyorsunuz? Clostridium botulinum un A, B, E ve F tipleri insanlarda botulizme sebep oluyor. insanlar botoks yaptırmamalı demiyorum ama kullanılan toksini bu kadar zararsız hatta faydalı göstermek ne kadar doğru takdiri vicdanınıza bırakıyorum.
edit: ben tıpçı değilim bilgilerimde eksiklikler, yanlışlıklar varsa özür dileyerek doğru bilgilendirilmeyi bekliyorum.
"botoks aşısı" :)))) peki bilgilendirme için teşekkürler ben sizi anladım. iyi çalışmalar.Merhabalar, botoks aşısı yan etkisi minimuma indirilmiş ve tüm dünyada kullanılan estetik operasyonlarından birisidir. Yine tüm dünyaca kabul edilmiş bir de faydası var: Yaşlanmayı durdurmak.
Plastik cerrahi bir bilim dalıdır. Ana bilim dallarından birisi hatta. Ve biz doktorlar sağlığınızı korumak için eğitim almış kişileriz. Amacımız sizin fiziksel ve psikolojik olarak sağlığınızı korumak.
Yine yaşlanmanın getirdiği sağlık sorunlarına çare bulmak tıbbi hedeflerin en başında geliyor. Kalbin, kasların, görme ve işitme duyularının yıpranmasına engel olmaya çalışmaktan farklı bir şey değil, cildin yaşlanmasına engel olmak.
Hastalıkların tedavisinde kullanılan her ilacın reçetesinde faydaları ve yan etkileri ayrı ayrı açıklanır. Botoks aşısı da üretilmiş tıbbi bir aşıdır. Yüz kaslarının aşırı hareket ederek yıpranmasına engel olmak için üretilmiştir. Tıpkı diğer aşılar/ilaçlar gibi doğru kullanılmadığı zaman yan etki barındırır.
Uzman bir hekime yaptırırsanız yan etkisi ve riski yok denecek kadar azdır.
Sevgiyle kalın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?