- 29 Mart 2018
- 6
- 1
- 1
- 36
- Konu Sahibi Solyanim6157
Arkadaşlar İstanbul Avrupa yakasında uygun fiyata ve guvenilir botoks yaptıran var mı araştırdım uçmuş resmen 1.000tl diyorlar400 500 su en son lütfen yardımcı olursanız sevinirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Avrupa yakasında bildiğim biryer yok; ama Koşuyolu Medipol hastanesine gelebilirseniz eğer; iyi marka botoks, bir şişeyi 2 kişiye 800 tleye yapıyorlar; Kişi Başı 400 tl; Ben de botoks arkadaşı arıyorum; Tek kişi 600 tl dem aşağı yapan yokArkadaşlar İstanbul Avrupa yakasında uygun fiyata ve guvenilir botoks yaptıran var mı araştırdım uçmuş resmen 1.000tl diyorlar400 500 su en son lütfen yardımcı olursanız sevinirim
Kaç bölge 800 acaba?
Göz çevresi ve alın bölgesi
Eğer düşünürseniz birlikte yaptırabilirizKaç bölge 800 acaba?
Ben bulamadım arkadaş; bu arada botoks olmaz; dudağa dolgu maddesi kullanıyorlar; Tamamen farklı ürünler, botoks yüzde sadece alın ve göz çevresine kullanılır, dolgu maddesi ile Botoks kullanım alanları çok farklıKızlar botoks arkadaşı oldunuz mu yaptırmaya gidiyor musunuz bence olmadi bir tane alırım 800 e alın göz dudağa da yaparım olmaz mı arkadaş bulamazsammm![]()
Merhaba ben de botoks yaptırmak istiyorum eğer hala arıyorsanız ya da yaptırmak isteyen diğer arkadaşlar varsa gidebiliriz bu şekilde çok daha uygun geliyorAvrupa yakasında bildiğim biryer yok; ama Koşuyolu Medipol hastanesine gelebilirseniz eğer; iyi marka botoks, bir şişeyi 2 kişiye 800 tleye yapıyorlar; Kişi Başı 400 tl; Ben de botoks arkadaşı arıyorum; Tek kişi 600 tl dem aşağı yapan yok
Selam botoks düşünürseniz birlikte yaptırabiliriz botoks zamanım geldi deKızlar botoks arkadaşı oldunuz mu yaptırmaya gidiyor musunuz bence olmadi bir tane alırım 800 e alın göz dudağa da yaparım olmaz mı arkadaş bulamazsammm![]()
hala düşünüyorsanız bana ulasin lutfenAvrupa yakasında bildiğim biryer yok; ama Koşuyolu Medipol hastanesine gelebilirseniz eğer; iyi marka botoks, bir şişeyi 2 kişiye 800 tleye yapıyorlar; Kişi Başı 400 tl; Ben de botoks arkadaşı arıyorum; Tek kişi 600 tl dem aşağı yapan yok
hala istiyorsaniz ben yapabilirimEğer düşünürseniz birlikte yaptırabiliriz
Telim; 0533 6974200
Selam botoks düşünürseniz birlikte yaptırabiliriz botoks zamanım geldi de
Merhaba üç arkadaş yüzümüze botoks yaptırdık. Dördüncü kişiyi arıyoruz (500 tl vericek yaptırmak isteyen ) Anadolu yakasında oturan ve yaptırmak isteyen özelden mesaj atsın. Doktor tanıdık arkadaşımız olduğu için bu fiyat