Botoks

Solyanim6157

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2018
6
1
1
36
Arkadaşlar İstanbul Avrupa yakasında uygun fiyata ve guvenilir botoks yaptıran var mı araştırdım uçmuş resmen 1.000tl diyorlar400 500 su en son lütfen yardımcı olursanız sevinirim

Arkadaşlar İstanbul Avrupa yakasında uygun fiyata ve guvenilir botoks yaptıran var mı araştırdım uçmuş resmen 1.000tl diyorlar400 500 su en son lütfen yardımcı olursanız sevinirim
Avrupa yakasında bildiğim biryer yok; ama Koşuyolu Medipol hastanesine gelebilirseniz eğer; iyi marka botoks, bir şişeyi 2 kişiye 800 tleye yapıyorlar; Kişi Başı 400 tl; Ben de botoks arkadaşı arıyorum; Tek kişi 600 tl dem aşağı yapan yok

Göz çevresi ve alın bölgesi
1 tüp ilaç fiyatı; 800 tl; yani kişi başı 400 tl ödüyorsunuz; Bu hastaneye iki kişi gitmek gerekiyor çünkü ilaç açıldığında kullanılması gerekiyor bir tüp ilaç iki kişiye yetiyor, dışarda ayni Marc’a botoksu, 700 tleye yapıyorlar

Kızlar botoks arkadaşı oldunuz mu yaptırmaya gidiyor musunuz bence olmadi bir tane alırım 800 e alın göz dudağa da yaparım olmaz mı arkadaş bulamazsammm:dondurma:

Kızlar botoks arkadaşı oldunuz mu yaptırmaya gidiyor musunuz bence olmadi bir tane alırım 800 e alın göz dudağa da yaparım olmaz mı arkadaş bulamazsammm:dondurma:
Ben bulamadım arkadaş; bu arada botoks olmaz; dudağa dolgu maddesi kullanıyorlar; Tamamen farklı ürünler, botoks yüzde sadece alın ve göz çevresine kullanılır, dolgu maddesi ile Botoks kullanım alanları çok farklı

Dudak dolgusu için istersen çok uygun fiyata yapan bir doktor önerebilirim, ama randevuyu bir ay sonrasına falan veriyor çok yoğun

Avrupa yakasında bildiğim biryer yok; ama Koşuyolu Medipol hastanesine gelebilirseniz eğer; iyi marka botoks, bir şişeyi 2 kişiye 800 tleye yapıyorlar; Kişi Başı 400 tl; Ben de botoks arkadaşı arıyorum; Tek kişi 600 tl dem aşağı yapan yok
Merhaba ben de botoks yaptırmak istiyorum eğer hala arıyorsanız ya da yaptırmak isteyen diğer arkadaşlar varsa gidebiliriz bu şekilde çok daha uygun geliyor

Merhaba,

Ben Dr. Güncel Öztürk bey in hastası idim. Kalıcı olmayan çeşitli işlemler yaptırdım; botoks gibi ..
Çok mükemmel sonuçları yoktu.
Ama ilk ona işlem yaptırdığım için bir alışkanlık olarak devam ettim ve bu işlemler için uçakla istanbula geliyordum.

Gelmeden mutlaka randevularımı teyit etmelerini isterim, ofisini arayarak.
Bana teyit verdiler.
Ben de her zamanki gibi uçak biletimi aldım, yola çıktım ve istanbula geldim. Tam ofislerine ulaşmak üzereydim ki bir telefon geldi... Asistan şu bilgiyi verdi: "efendim tüm randevular iptal edilmiş " o gün cerrahi kongresi varmış" "dün gece acil bir durum çıkmış ve güncel bey acil operasyona girmiş kendisine ulaşamıyorlarmış" ????
Ben de sabah aransaydım veya mesaj atılsaydı biletimi açığa alırdım. Sırf bu işlem için gelmezdim.. Buna bir cevap verilmedi..
(Bir de kongre varsa ve tüm doktorlar orda ise neden o güne randevu veriliyor? dedim : bu durumda 32 hasta varmış)

Velhasılı kelam:
Sorun çözümü için veya telafi için geri aranmadım. Hoş bir tutum da değildi. Değersiz hissettirdi bu tavır doğal olarak.

Tekrar asla gitmem. (Çünkü gidersem yarı yolda kalabilirim yine )
Tavsiye de etmem.

Çünkü güven önemli bu tür işlemlerde..

ben de geçen ay dudak dolgusu yaptırdım. çok memnun kaldım. çok uygun fiyata yapıldı. doktor ismi vermem burada çok uygun olmaz sanırım isterseniz özelden yazın size isim verebilirim.

Merhaba üç arkadaş yüzümüze botoks yaptırdık. Dördüncü kişiyi arıyoruz (500 tl vericek yaptırmak isteyen ) Anadolu yakasında oturan ve yaptırmak isteyen özelden mesaj atsın. Doktor tanıdık arkadaşımız olduğu için bu fiyat

Merhaba üç arkadaş yüzümüze botoks yaptırdık. Dördüncü kişiyi arıyoruz (500 tl vericek yaptırmak isteyen ) Anadolu yakasında oturan ve yaptırmak isteyen özelden mesaj atsın. Doktor tanıdık arkadaşımız olduğu için bu fiyat

Hangi bolgeler icin botoks? Tum yuz mu secilen 1 bolge mi

Back
X