S sengulyardimci Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 29 Eylül 2024 Mesajlar 1 Emoji Skoru 0 Puanlar 1 Yaş 57 29 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi sengulyardimci #1 İzmirde de botosk yaptira bilcegim guvenli bir yer varmi daha once yaptirdim kasim dustu korkuyorum
R Rapunzelinka Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 44 Emoji Skoru 30 Puanlar 88 Yaş 32 22 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi sengulyardimci #2 Merhaba, bu konuya kimse yorum yapmamış ancak bende aynı soruyu sormak istiyorum. Bilgisi olan birileri yazarsa çok sevinirim.
Merhaba, bu konuya kimse yorum yapmamış ancak bende aynı soruyu sormak istiyorum. Bilgisi olan birileri yazarsa çok sevinirim.
E eopras Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 29 Ekim 2025 Mesajlar 52 Emoji Skoru 14 Puanlar 3 Yaş 30 Yer izmir 1 Kasım 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi sengulyardimci #3 ben izmirde devlet hastanesinde yaptırıyorum, hastane ortamı olduğundan güvenli geliyor ve orijinal dysport yapıyormuş. fiyatıda bence özellere göre uygun. e daha ne olsun
ben izmirde devlet hastanesinde yaptırıyorum, hastane ortamı olduğundan güvenli geliyor ve orijinal dysport yapıyormuş. fiyatıda bence özellere göre uygun. e daha ne olsun