- 2 Şubat 2017
- 3.372
- 3.509
- 133
- Konu Sahibi Turkish Delight
-
Hani resim görünmüyor1 ay önce botox yaptırdım çok doğal görünümlü ve yumuşak oldu.Kimse botoxtan korkmasın ya da çekinmesin arkadaşlar
eklenmiyor ya resim büyük diyor anlayamadımHani resim görünmüyor
eklesim nir bakHani resim görünmüyor
35Yas kac
Bu resimlerde yuzunuz cok guzel gozukuyo iki resimde botoxtan sonra mi ?
teşekkür ederim canım.evet benim normalde de kırışıgım yokYasina gore oldukca genc gorunuyorsun bence. Ama bu halide guzel olmus sanirim cok ihtiyacin olmadigi icin pek farketmemis
evet canım ama zaten normalde ince kırışıklıgım yok.?
Bu resimlerde yuzunuz cok guzel gozukuyo iki resimde botoxtan sonra mi ?
1000 tl üç bilge teşekkür ederimNe kadara yaptırdınız, çok guzel görünüyo
teşekkürler canımçok iyi olmuş güle güle kullan
Baska nasil bakimlar yapiyorsunuz yuzunuze ? Bende 32 yasindayim yaslanmaktan korkmaya basladimevet canım ama zaten normalde ince kırışıklıgım yok.
valla canım göz altı kremi ve güneş kremimi düzenli kullanıyorum.çok zayıflayıp kilo almamaya çalışıyorumBaska nasil bakimlar yapiyorsunuz yuzunuze ? Bende 32 yasindayim yaslanmaktan korkmaya basladim
Siz nerede yaptırdınız hangi lehir ve doktor?1 ay önce botox yaptırdım çok doğal görünümlü ve yumuşak oldu.Kimse botoxtan korkmasın ya da çekinmesin arkadaşlarEki Görüntüle 2708355 Eki Görüntüle 2708356
Ben Antalya da yaptırıyorum özelden vereyim istersen dr adınıSiz nerede yaptırdınız hangi lehir ve doktor?
göz altlarıma yapmadı mesela hafif uyguluyor belli belirsiz Dr çok önemli cnmÇok güzel olmuş :) Valla bir kere beni robot gibi yaptılar bir daha tövbe ettim ama bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?