• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

botox sonrası göz altı torbaları

eflatuns

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
1.598
1.088
333
İlk kez botoks yaptırdım ve doktoruma güveniyorum, asimetri problemi vs. yaşamadım ama güldüğümde göz altında daha önce bu kadar net belli olmayan torbalar meydana geldi. Çizgilerim vardı ama bu şekilde asla görünmüyordu. Sadece güldüğümde görünüyor ve beni inanılmaz yorgun gösterdi bu.

Bu hafta kötü bir haftaydı uykusuz ve ağlamalarla geçen, onun etkisi mi botoksun etkisi mi bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz daha önce başına gelen oldu mu acaba ?

Not: kaz ayaklarım ve alın çizgilerim gitti.

İlk kez botoks yaptırdım ve doktoruma güveniyorum, asimetri problemi vs. yaşamadım ama güldüğümde göz altında daha önce bu kadar net belli olmayan torbalar meydana geldi. Çizgilerim vardı ama bu şekilde asla görünmüyordu. Sadece güldüğümde görünüyor ve beni inanılmaz yorgun gösterdi bu.

Bu hafta kötü bir haftaydı uykusuz ve ağlamalarla geçen, onun etkisi mi botoksun etkisi mi bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz daha önce başına gelen oldu mu acaba ?

Not: kaz ayaklarım ve alın çizgilerim gitti.
Kaz ayaklarına botoks yapıldığında bir miktar göz torbası görünümü oluşuyor maalesef

Kaz ayaklarına botoks yapıldığında bir miktar göz torbası görünümü oluşuyor maalesef
yaa çok üzüldüm hiç bu komplikasyonu okumamıştım, çizgiler gitti fresh görünüyorum derken resmen göz altı torbalarım çıktı meydana.

Peki zamanla azalır mı bu görüntü şuan beni çok rahatsız ediyor

yaa çok üzüldüm hiç bu komplikasyonu okumamıştım, çizgiler gitti fresh görünüyorum derken resmen göz altı torbalarım çıktı meydana.

Doktora bir sorsaydiniz bende yaptirmayi düşünüyorum merak ettim şimdi

dediğim gibi ağlamama yordum hep bir kaç gündür, ama geçmeyince aklıma botoksun etkisi olabilir mi sorusu geldi. bugün iyiyim iyi uyudum dinlendim, yarına yine aynısı olursa soracağım.
Haberdar ederseniz sevinirim geçmiş olsun

Botoks ordaki kasların hareketini zayıflattığı için göz altı torbalarından artış gösterebilir diyor.
ben botoks yaptırdığım zaman göz altı ışık dolgusu yaptırıyorum. Gayet memnunum.

Botoks geri dönüşü olmayan yani botoksu eritebilen bir şey yok. Bir kaç aya düzelir merak etmeyin.

Benim hiç çizgim yoktu 31 yaşımdayım gülünce sadece azcık 1 tane çizgi olurdu olmasın die botoks yaptırdım kaz ayaklarım hiç gerilmiyor zaten önceden de öyleydi ama gecen ay yaptırdıgım botoks sonrası gülünce bu sefer altlar katkat oldu şok oldum ya, gülmeyince çok düzgün gülünce yaşlı gibiyim, heralde gerilemediği için altta toplanıyor, inşallah böyle kalmaz ve fazladan çizgim oluşmaz çok üzüleceğim bir şey yokken engel olsun diyr sebep olmayayım :((((

Benim hiç çizgim yoktu 31 yaşımdayım gülünce sadece azcık 1 tane çizgi olurdu olmasın die botoks yaptırdım kaz ayaklarım hiç gerilmiyor zaten önceden de öyleydi ama gecen ay yaptırdıgım botoks sonrası gülünce bu sefer altlar katkat oldu şok oldum ya, gülmeyince çok düzgün gülünce yaşlı gibiyim, heralde gerilemediği için altta toplanıyor, inşallah böyle kalmaz ve fazladan çizgim oluşmaz çok üzüleceğim bir şey yokken engel olsun diyr sebep olmayayım :KK43:(((
Canım aynı olayı her Botoks da yaşıyorum. Kimsede olmuyor sanıyordum demek ki yalnız değilim. Normalde hiç çizgim yok. Kaz ayağı bölgesine botoks yapıldığında gülünce göz altım katlanıyor. Bunun çaresi yok. Hangi dr yaparsa yapsın aynı olay oluyor. Bunun nedeni kaz ayağı bölgesi kasılmadığı için gülünce göz altında deri toplanıyor.

Canım aynı olayı her Botoks da yaşıyorum. Kimsede olmuyor sanıyordum demek ki yalnız değilim. Normalde hiç çizgim yok. Kaz ayağı bölgesine botoks yapıldığında gülünce göz altım katlanıyor. Bunun çaresi yok. Hangi dr yaparsa yapsın aynı olay oluyor. Bunun nedeni kaz ayağı bölgesi kasılmadığı için gülünce göz altında deri toplanıyor.
Benım gözlerim iri baya heralde göz tipimizden kaynaklı, çok üzgünüm etkisi geçinceye kadar sürekli gülersem orada kırışıklıklar oluşur diye korkuyorum zaten kaz ayağım hiç yoktu mimik yapmayan biriyim suan yapıyorum gözaltlarımdan sinirm cok bozuldu daha yorgun oluyorum gülünce. Olmayan kıruşıklığı cıkardım

Benım gözlerim iri baya heralde göz tipimizden kaynaklı, çok üzgünüm etkisi geçinceye kadar sürekli gülersem orada kırışıklıklar oluşur diye korkuyorum zaten kaz ayağım hiç yoktu mimik yapmayan biriyim suan yapıyorum gözaltlarımdan sinirm cok bozuldu daha yorgun oluyorum gülünce. Olmayan kıruşıklığı cıkardım
Botoksun etkisi geçince o olay düzeliyor.

Back
X