Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Bourjois

tbersert bu çok iyi bir marka, pahalı da sayılır ama bazı pazarlarda (hani sosyete paz dediklerimiz)
kaçak olanlarını çok ucuz bi fiyata satıyolar. sen hangisinden bahsediyosun???

ben de geçen gün internette bu markanın fondötenlerine baktım bi tanesini de gözüme kestirdim merak ettim ama kapatıcılığı nasıl yağlanma ya da sivilce yapar mı merak ediyorum kullanan varsa bi aydınlatsın =)

selam arkadaşlar bu fondötenden kullanan varmı yada tavsiye edebileceğiniz baska bır markaa :sinifsinif:

canım ben 6 senedir bu fondoteni kullanıyorum.hiç şüphesiz tavsiyeederim.cildimde tek bir sivilceye yol açmadı senelerdir.hem maske gibi yoğun durmuyor hiç yokmuş gibi.pırıl pırıl yapıyor cildimi bebek gibi ve mis gibi kokuyor.tereddütsüz al kullan pişman olmazsın:)

Bu markanın makyaj setini Strawberry'den yılbaşı indiriminden faydalanarak aldım ve arkadaşlarıma hediye ettim. Ürünlerin kalitesinin yanında mis gibi kokusu ve kalıcılığı da cabası Keşke daha fazla param olsaydı da kendime de alsaydım.

bende merak ediyorum kullananlar hangisini kullandı 2 3 cesidi mevcut ?

Bende yıllardır kullanıyorum bu ürünün fondötenini.10 hours sleep etkili olanı var genelde gittigidyrda satılan yani.Kapatıcılığı çok iyi değil ancak kesinlikle yağlanma sivilcelenme yapmıyor aksine sağlıklı bir görünüm sunuyor gerçekten.Ben gttgidiyordakilere güvenemiyorum o yüzden ordan hiç almadım.Mağazada 30-40 tl arası internette 9 tl bu nsl oluyor anlamıyorum.Bir de aynı markanın fırçalı fondöteni var şuan onu kullanıyorum.Hem kapatıcılığı daha güzel hemde ucunda fondöten fırçası olduğu için mükemmel sürülüyor.Tavsiye ederim

ben kullaniyorum Bourjois fondötenin fırçalı olanını ve çok memnunum bitsin yine alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…