Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
“Ben de uzun süredir bu yolda mücadele eden biri olarak buraya yazmak istedim… AMH değerim oldukça düşüktü ve daha önce birkaç farklı merkezde olumsuz denemeler yaşamıştım. Umudumun tükenmeye başladığı bir dönemde Yunus Hoca ile yollarımız kesişti. İlk görüşmeden itibaren yaklaşımı çok net ve şeffaftı. Hiçbir detayı gizlemeden her şeyi açık açık konuştu ve bu bana çok güven verdi. Tedavimizin sonunda gebelik haberini aldık, şu an 32. haftadayımMerhaba Bower Tüp Bebek merkezinde deneme yapan birileri var mı? Doç.dr.yunus Çavuş tedavi gören oldu mu
“Ben de uzun süredir bu yolda mücadele eden biri olarak buraya yazmak istedim… AMH değerim oldukça düşüktü ve daha önce birkaç farklı merkezde olumsuz denemeler yaşamıştım. Umudumun tükenmeye başladığı bir dönemde Yunus Hoca ile yollarımız kesişti. İlk görüşmeden itibaren yaklaşımı çok net ve şeffaftı. Hiçbir detayı gizlemeden her şeyi açık açık konuştu ve bu bana çok güven verdi. Tedavimizin sonunda gebelik haberini aldık, şu an 32. haftadayımGebelik takibimi de yine Yunus Hoca yapıyor ve bu süreçte de aynı özveri ve ilgiyi görmek gerçekten çok kıymetli. Hem tıbbi yaklaşımı hem de insani yön
Merhaba orda yapıp pozitif alanları duydum ben. Ama benim tercihim bahçeciden yana olmuştu.merhaba peki doktoru kim size önerdi? neden orada denediniz yen br merkez olduğunu duydum. Yunus Beyın adını ben de çok duydum.
neden peki özellikle bahçeci farkı neMerhaba orda yapıp pozitif alanları duydum ben. Ama benim tercihim bahçeciden yana olmuştu.
Yani ben Diyarbakır’da olmasa da İstanbul’a giderdim bahçeciye.. özellikle sormuştum bütün aletlerimiz vs birebir aynı demişlerdi İstanbul Ankara vs ile. O yüzden tercih ettim. Pozitif aldım ilk denememdeneden peki özellikle bahçeci farkı ne
size kim önerdi hocayı“Ben de uzun süredir bu yolda mücadele eden biri olarak buraya yazmak istedim… AMH değerim oldukça düşüktü ve daha önce birkaç farklı merkezde olumsuz denemeler yaşamıştım. Umudumun tükenmeye başladığı bir dönemde Yunus Hoca ile yollarımız kesişti. İlk görüşmeden itibaren yaklaşımı çok net ve şeffaftı. Hiçbir detayı gizlemeden her şeyi açık açık konuştu ve bu bana çok güven verdi. Tedavimizin sonunda gebelik haberini aldık, şu an 32. haftadayımGebelik takibimi de yine Yunus Hoca yapıyor ve bu süreçte de aynı özveri ve ilgiyi görmek gerçekten çok kıymetli. Hem tıbbi yaklaşımı hem de insani yönüyle iyi ki diyorum…”
Doktor da önemli faktör ama burda iş bence tamamen embriyonun sağlıklı ortamda saklanması, çözünmesi ne kadar kaliteli solüsyon kullanmasına vs bağlı. Sonuç olarak yıllarca embriyolarımızı saklayacağız ki benim dondurulmuş embriyoydu yaklaşık 5 ay sonra transferim oldu olup sonrası.cihazları yuzunden tercih ettiiz yani doktor yada embriyolog için değil
size kim önerdi hocayıd
Daha önce benimle aynı durumda olan bir tandık tavsiyesiyle öncesinde başka merkezlerde hatta sen çocuk sahibi olamazsın demişlerdi şuan kucağına aldı çocuğunu bizde onun aracalığı ile yunus hoca ile yollarımız kesişti iyikide kesişmiş diyoruzsize kim önerdi hocayı