• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boy farkı sorun olur mu

Boy önemli değil gönüller bir olsun. O da sizden hoşlanıyor mu, belirti var mı o önemli. Ama ilk adımı o atsın daha bekle bence.

Bu konuda geri kafalı olmak lazım. Açılma bence. Erkeğin ve kadının toplumsal görevleri var. Herkes yerini, değerini korumalı. Boy önmli değil, 1,64 tüm. Eski iki sevgilim 1,88 ve 1,91 di. Şu an nişanlım 1,62 :) sayılar teferruattır.

Uzun boylu erkekler minyon kızlardan çok hoşlanır ☺

Yengem 1.50 boylarinda dayim 1.80 falan belki daha fazla. 8-9 senelik evliler cokta iyi geciniyorlar:nazar:boy muhim degil onemli olan anlasmak diyorumm:KK49:

Açılmak istediğiniz kişi uzun boylu kızlardan hoşlanıyor olabilir, bu bir dezavantaj.

Ama asıl sorun boy değil,sizin ona açılmanız.
Eğer ondan da olumlu bir elektrik alıyorsanız zamana bırakın o açılsın size.

Belki geri kafalılık ama ilk adımı erkek atmalı görüşündeyim ben.

Merhabalar bi şey sormak istiyorum . benim boyum 1.54 ve hoşlandiğim çocugun boyu 1.80 -1.85 civari . ona açilmayi düşünüyorum ama boyumun kisa olmasi beni tedirgin ediyor . boy farki çok sorun olur mu çiftler arasinda ? açilayim mi yoksa kalbime mi gömeyim :KK43:
Komik gorunuyor bence

Boy sorun olmaz ama açılma konusunda biraz ağırdan al derim.

Benim byum 1.58 eşimin boyu 1.81.

Ve topuklu giymem genelde düz spor giyerim ve komik durmuyor

Ben 1.60 5 yıllık erkek arkadaşım 1.90. :KK51:

Bence komik değiliz gayet de uyumlu göründüğümüz kanısındayım.

Açılma konusuna gelince bence karşı tarafı gözlemle, gerekirse onun açılmasını sağla ama sen açılma.

Boy sorun Degil.. mesela ben 1.60 sevgilim 1.83 boyunda.. mesele farkli siz kesinlikle acilmayin..

Merhabalar bi şey sormak istiyorum . benim boyum 1.54 ve hoşlandiğim çocugun boyu 1.80 -1.85 civari . ona açilmayi düşünüyorum ama boyumun kisa olmasi beni tedirgin ediyor . boy farki çok sorun olur mu çiftler arasinda ? açilayim mi yoksa kalbime mi gömeyim :KK43:
Cocugun boy takıntısı varmı kimi erkek uzun boylu kız sever kimi kısa boylu . Bence sen acilma bide seni uzucekbir tepki verir kalbin kırılır ama az çok anlar insan sana ilgisi olup olmadığını

Boy sorun olmaz diyenler olmuş ama artık adamlar kendi tiplerine bakmadan manken gibi kız istiyorlar.
Boyunuzu öne sürüp sizi reddederse daha çok rencide olursunuz.
Açılmayın, beklemede kalın.

Sizin merak ettiğiniz insanlar nasıl görüyor yadırganırmıyız bunu merak ediyorsunuz
Dürüst olmak gerekirse bariz farklar yadırganır eleştirilir
Genede insanlar neder demeyin ne derlerse desinler siz genede doğru olduğuna inandığınızı yapın

Ne yaptınız merak ettim??

Back
X