- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Komik gorunuyor benceMerhabalar bi şey sormak istiyorum . benim boyum 1.54 ve hoşlandiğim çocugun boyu 1.80 -1.85 civari . ona açilmayi düşünüyorum ama boyumun kisa olmasi beni tedirgin ediyor . boy farki çok sorun olur mu çiftler arasinda ? açilayim mi yoksa kalbime mi gömeyim![]()
Cocugun boy takıntısı varmı kimi erkek uzun boylu kız sever kimi kısa boylu . Bence sen acilma bide seni uzucekbir tepki verir kalbin kırılır ama az çok anlar insan sana ilgisi olup olmadığınıMerhabalar bi şey sormak istiyorum . benim boyum 1.54 ve hoşlandiğim çocugun boyu 1.80 -1.85 civari . ona açilmayi düşünüyorum ama boyumun kisa olmasi beni tedirgin ediyor . boy farki çok sorun olur mu çiftler arasinda ? açilayim mi yoksa kalbime mi gömeyim![]()
Merhabalar bi şey sormak istiyorum . benim boyum 1.54 ve hoşlandiğim çocugun boyu 1.80 -1.85 civari . ona açilmayi düşünüyorum ama boyumun kisa olmasi beni tedirgin ediyor . boy farki çok sorun olur mu çiftler arasinda ? açilayim mi yoksa kalbime mi gömeyim![]()
AçıldımNe yaptınız merak ettim??
Reddetti . hayatinda kimseyi istemedigini soyledi . kimse de yok hayatinda . sadece evlenecegi kisiyi hayatina alacakmis .onun da kim oldugunu kader gosterecekmisPeki o ne dedi??