Boy , Kilo , Ayva Göbek , Görünüş... ?

benim bir arkadaşın babası ona hep 175ten aşağı kız bulma yaşlanınca insan çekiyor derdi. uzun boy efsanedir be. ama yüzün tatlı geldi bana neyi taktın ki bu kadar?

Ben de küçük gösterenlerdenim. Eskiden takardım ama uzun zamandır takmıyorum. Çevremde 22-23 olduğu halde 30-35 gösteren kızlar var öyle olmak istemezdim. Zaten annem de göstermez yaşını. Bunun faydası 25i geçtikten sonra ortaya çıkıyor. Çok rahatsızsan giyim tarzını ve makyajını değiştirebilirsin ama millet dedi diye gerek yok. Bizim eskiden dükkanımız vardı, gelen müşterilerin benimle dalga geçtiği bile oldu bu küçük gösterme konusunda. Elalemde iyi niyet aramıyorum bu tip konularda, başkasının tipine laf söyleyenin altında vardır bişey artık kıskançlık mı, nedir tam olarak bilmiyorum. Beni mesela hiç ilgilendirmez, yorum bile yapmam. Büyük gösterse de büyük gösteriyorsun demedim bugüne kadar. İnan bana kimsenin kimseye bişey demesine gerek yok, her insan kendinin farkında. Takma onları.

Yani demi kızlar şu dakika bosverdim onlari :)
Peki bu ayva göbek mekik cekmekle erir diyorlar dogru mu acaba yada baska ne yapmak gerek ben mekik cekiyorum cekiyorum düzenli yok bir sey baklava yaptim cidden biraz.
Sadece mekik yetmiyor maalesef diyet yapmak lazim tatli ekmek vs bunlardan vazgecmek lazim

Bende minyonum belli bir yaştan sonra işe yarıyor bence milleti boşverin en güzeli:KK8:Göbek içinde mekik birebirdir :KK49:Yiyecek olarak hamburger gibi gıdalardan tatlılardan abur cuburdan uzak durmanız yararınıza olacaktır:dondurma:

Küçük göstermek iyidir, deve gibi bi tipim ve minyon olmayı isterdim :)

Ne kadar zayıf olursan ol fit görünemeyebilirsin.
Pilates ile vücudunu toparladığında kilo kaybetmeden inceliyor ve daha fit bir görünüme kavuşuyorsun. Dengeli beslenme + pilates ve dans/yüzme ile ayva göbeğin gidecektir diye düşünüyorum.
Şu yaşıma kadar göbeğim olmadı (Bazı ilaçları kullandığım zamanlar hariç). Şu yaşımda da hamiş olduğum için şu an göbekliyim. :)

Yüzemiyorsan dans et, dans edemiyorsan yüz. Pilatesle destekle, kısa zamanda sonuç alırsın. :KK66:

Yani demi kızlar şu dakika bosverdim onlari :)
Peki bu ayva göbek mekik cekmekle erir diyorlar dogru mu acaba yada baska ne yapmak gerek ben mekik cekiyorum cekiyorum düzenli yok bir sey baklava yaptim cidden biraz.

Canım bence, sen yapacağın basit egzersizler ile yani söylediğin gibi mekik, hafif yürüyüş gibi istediğin görüntüye ulaşırsın. Zaten genceciksin, hiç kafana takma. :)

163 boyunda 52 kilo ve 20 yaşında birinin ne kadar göbeği olabilir ki, sana öyle geliyordur, unu yani gluten içeren şeyleri ve şekeri tamamen kesersen 3 günde söner o

Pilates ile göbeğini eritebilirsin.

Beni de evlenirken komşularım çocuk gelin zannedip üzülmüşler. Düşün yani o kadar saç baş makyaj yapıyorsun..

Gerçi ben de bi dönem sorun etmiştim, eşimle amca/yeğen gibi duruyorduk. Ama şimdi gayet memnunum durumdan.

Benim de artık çok kafama taktığım bir konu küçük görünmek.. 27 yaşımdayım.. Geçen nisan da adliyede bir işim vardı önceden ifade vermek için kalemle görüşüyordum bana dediği şu " zaten reşit de değilsin işlem uzun sürer vasilerin yok" benim sinir kat sayım everestte bir şekilde kimliğimi uzattım... İnsan özür diler bariiiii:duduk: ayrıca öğretmenim lise gruplarına derse giriyorum her sene başlangıcında ilk günler de beni önlüksüz görmüşse öğrenciler beni yeni öğrenci fln sanıyorlar.. Sene içinde bu düşüncelerin itirafları geliyor:bicak: Evet belki ilerde güzel bir durum olacak ama şu an gerçekten sinir oluyorum

Back
X