Boy Uzaması

causeyourlove

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2015
2
0
1
28
Merhaba,

Bu klüpte ne işim var daha yaşım 15-16? :KK46:
Siz annelere, doktorlara, işinin ehli insanlara sorum var.:stop:

15 yaşındayım, 6 ay sonra 16 olacağım. 1.62 boyunda, 62 kiloyum. Annem 158, babam 170 boyunda. Genetik olarak sınırları zorladım fakat 1.70 olmak istiyorum. Daha küçüksün, uzarsın gibi yorumları çok aldım. Ama halam, teyzem, amcam, dayım...hepsi kısa. Küçüklükten beri süt ve süt ürünleri, peynir falan ne bulduysam yedim. Anlayacağınız baya zorladım. Boy uzatma kitabına kadar düşündüm, çok araştırma yapıyorum ama kesin çözüm arıyorum. Yardım edin lütfen:KK31:

Şirin şey :KK15:
Tatlım genetik faktörlerin en büyük etken. Genetik özeliklerdi beli olmaz belki babanın genlerinden almışsan biraz daha uzarsın .Birebir doktorun ağzından duyduğum şey tıp malesef boya ancak 5 santim kazandırabilirmiş sende boy uzamasına yardımcı olaçak besinler ve hareketler yapmalısın bellide olmaz belki kemik yogunluğun güzelse eğer dahada uzamışsın :KK66:Bu hayat herkesin ellinden tutar yeterki iste ve kendine inan :KK19:

Şirin şey :KK15:
Tatlım genetik faktörlerin en büyük etken. Genetik özeliklerdi beli olmaz belki babanın genlerinden almışsan biraz daha uzarsın .Birebir doktorun ağzından duyduğum şey tıp malesef boya ancak 5 santim kazandırabilirmiş sende boy uzamasına yardımcı olaçak besinler ve hareketler yapmalısın bellide olmaz belki kemik yogunluğun güzelse eğer dahada uzamışsın :KK66:Bu hayat herkesin ellinden tutar yeterki iste ve kendine inan :KK19:
Anneme mi babama mı çektiğimi nasıl anlayacağım?

Regli olduktan sonra boy uzaması maalesef biraz zor.Orta okulda da aynı boydaydım hala da aynı boydayım.

super growth diye bi ürün kullandı arkadaşım ,uzadı ama senin yaşın küçük tatlım:( sana önersem mi bilemedim. biraz daha bekle istersen

Back
X