- 27 Haziran 2016
- 77
- 12
- 3
- 24
- Konu Sahibi melenekekekeek
bir şey soracağım ben 15 yaşındayım. 159 boyunda ve 40 kiloyum. Sizce nasıl? Çok mu zayıfım? Ve sizce boyum ve kilom ne kadar olmalı? Lütfen yardım edin bu konu hep aklıma takılıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiloya takilma. Zayif ya da kilolu olsan da degisir. Sen balik ve süt ürünleri cok tüket. 18 hatta 22 yasina kadar uzarsin. 6-7 cm uzarsin kesin spor da yap. Spor yapip abur cuburu abartmadan güzel beslenirsen süper olur. Kilo alimip verilir. Boya calis. Benim boyum kisa. Pismanimondan dedim
Çok teşekkür ederimmm:)Kiloya takilma. Zayif ya da kilolu olsan da degisir. Sen balik ve süt ürünleri cok tüket. 18 hatta 22 yasina kadar uzarsin. 6-7 cm uzarsin kesin spor da yap. Spor yapip abur cuburu abartmadan güzel beslenirsen süper olur. Kilo alimip verilir. Boya calis. Benim boyum kisa. Pismanimondan dedim
Bir de bilmiyorsan kesin dil ögrenÇok teşekkür ederimmm:)
Senin yaşında bende öyleydim canım çok takılma. yaş ilerledikçe metebolizma yavaşladıkça kilo alıyosun :)bir şey soracağım ben 15 yaşındayım. 159 boyunda ve 40 kiloyum. Sizce nasıl? Çok mu zayıfım? Ve sizce boyum ve kilom ne kadar olmalı? Lütfen yardım edin bu konu hep aklıma takılıyor.
Senin yaşında bende öyleydim canım çok takılma. yaş ilerledikçe metebolizma yavaşladıkça kilo alıyosun :)bir şey soracağım ben 15 yaşındayım. 159 boyunda ve 40 kiloyum. Sizce nasıl? Çok mu zayıfım? Ve sizce boyum ve kilom ne kadar olmalı? Lütfen yardım edin bu konu hep aklıma takılıyor.
teşekkür ederim:)Herkesin farklı oluyor ben 1.67 ye 57 zayıfım. Aynı olcu ve kiloda ki kuzenim bakık etli gorunuyor
teşekkür ederim yardımcı olduğun içinn:)Bir de bilmiyorsan kesin dil ögrenbir de hobin yoksa edin :) bir de gez dolas :)
teşekkür ederim:)Senin yaşında bende öyleydim canım çok takılma. yaş ilerledikçe metebolizma yavaşladıkça kilo alıyosun :)
Ona bakarsan ben 26 yasimdayim boyum1.57 kilom 50bir şey soracağım ben 15 yaşındayım. 159 boyunda ve 40 kiloyum. Sizce nasıl? Çok mu zayıfım? Ve sizce boyum ve kilom ne kadar olmalı? Lütfen yardım edin bu konu hep aklıma takılıyor.