Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Boya sonrası kaşıntı

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

jasmine93

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2013
289
108
63
31
İstanbul
Kızlar selam,
Bir sorunum çıktı ortaya. pazar günü saçımı boyattım ve sonrasında saç derimde inanılmaz bir kaşıntı başladı.
kendime engel olamıyorum ister istemez kazır gibi kaşıyorum resmen.
ilk düşüncem boya +fön etkiledi sanırım yıkayayım geçer dedim. Fakat öyle olmadı hala aynı kaşıntı devam ediyor.Bu şekilde bir sorun yaşayan var mı. önerisi olan varsa yardımınızı rica ediyorum

ben dibi gelince oluyor diye biliyorum.ilk boyanın kalıntıları bazen ilk 5 yıkamada çıkamıyor olabilir bende bir iki yıkama kaşınlılı geçmişti kaşıdıkça tırnaklarıma boya kalıntıları girerdi.o kadar sıcak suyla yıkamama rağmen. eğer kaşıntıyla kabarma kızarıklık sulanma varsa alerjidir.çok sıkıntılıysan mentollü bir şampuanla biraz yatışabilir sıkıntın.

İlk defa oldu böyle bişey anlayamadım, dediğin gibi bir deneyeyim umarım işe yarar teşekkür ederim :)

Saçını boyadıktan sonra durularken sirkeli su kullan tüm artıkları temizler fakat muhtemelen boya veya oksidan alerji yapmış canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…