Saç Rengi ve Saç Boyama Boya yıkadıkça rengi açılır mı?

Ecclicious

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2010
161
72
98
31
Bu akşam saçımı loreal casting creme gloss ile 412 numarasına boyadım. Buz kahve rengi olması gerekirken siyah oldu saçlarım. 20 dk yerine 30 dk tuttum diye mi oldu acaba bilmiyorum ama saçımın rengini bir tık açmak istiyorum koyu kahve tonlarında. Bu doğal yöntemlerle mümkün mü acaba? Ya da henüz sacımı 1 kere yıkadım bir kaç yıkama sonra açılır mı rengi? Bu boya yazdığı gibi 28 yıkamada cıkmıyor malesef ve siyah hele hiç çıkmaz artık,çooook moralim bozuk.

Saçını keçe gibi yapmasını göze alabilirsen beyaz sabunla yıka canım. Bir kaç seferde baya akıtır.
Kepek şampuanı da başarılı.
Zeytinyağı maskesi de akıtır.

bende geçen sene platin gri üstüne organik koyu kahveye boyatmıştım simsiyah olmuştu ve çok keskin göstermişti.organik oldugu için akmaz diye düşündüm ama kahverengiye dönüştü
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/oncesi-sonrasi-sari-ombre.1037255/ burada konum var dipler kendi rengim. aşağısı akan saç üzerine açtırma yaptırmıştım.şimdi ombre yaptırdım bilemiyorum böyle oldu işte.artık elletmem yoksa elımde kalacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…