Saç Rengi ve Saç Boyama Boyadan anlayanlar lutfen yardim etsin :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kkks
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kkks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2014
112
51
48
34
Screenshot_2015-10-26-20-50-42-1.webp

Arkadaslar bu rengi nasil elde edebilirim, arastirirken kafayi yedim aklimi siyirdim cidden, 6.46ya biraz 7.66 karistirsam olur mu sizce, yoksa direkt 6.66 mi karistirmaliyim koyu mu olur?

Loreal'den yanayim ama tavsiyelere de acigim, yardimlarinizi bekliyorum. Bu arada sacim suan koleston 7.44 ama baya bi akti her turlu kizili tutar yani. Nolur yardim edin :(

Eki Görüntüle 1670604

Arkadaslar bu rengi nasil elde edebilirim, arastirirken kafayi yedim aklimi siyirdim cidden, 6.46ya biraz 7.66 karistirsam olur mu sizce, yoksa direkt 6.66 mi karistirmaliyim koyu mu olur?

Loreal'den yanayim ama tavsiyelere de acigim, yardimlarinizi bekliyorum. Bu arada sacim suan koleston 7.44 ama baya bi akti her turlu kizili tutar yani. Nolur yardim edin :KK43:
bu renk dırekt majırel loreal boyalarında var cnm..hatta majı contrast kataloguna bakarsan dırekt gorursun

bu renk dırekt majırel loreal boyalarında var cnm..hatta majı contrast kataloguna bakarsan dırekt gorursun
Cok tesekkurler cevap verdigin icin<3 googledan baktim ama bulamadim hic,sen biliyosan rica etsem numarasini soyleyebilir misin?

Cok tesekkurler cevap verdigin icin<3 googledan baktim ama bulamadim hic,sen biliyosan rica etsem numarasini soyleyebilir misin?
Maalesef katalog numarasi bilmem mumkun degil ama kuafor malz satan yerlerde varlar kataloglar istanbul eminonunde var mesela hem toptan fytina ucuz aliniyor hem cesit cok hem katalog bol.

Maalesef katalog numarasi bilmem mumkun degil ama kuafor malz satan yerlerde varlar kataloglar istanbul eminonunde var mesela hem toptan fytina ucuz aliniyor hem cesit cok hem katalog bol.
Renk sanırim 7.46 ama tek bi renk oldugunu dusunmuyorum bu sacta, 7.44+7.46 karisik olabilir. Benim sacimin zemini tamameb kizil akti ama yine de kirmizilik var o yuzden cok kizarik olmamasi icin 7.44 yogun bakirla boyucam direkt,icine cok cok az 6.66 yogun kizil katmayi dusunuyorum. Ayni renk olacagini sanmiyorum cok umutlu degilim ama bi yerden baslicam denemeye iste :/

Numara olarak tam bilmiyorum canim acikcasi bi cok boya markasinda mix tonlar var zaten eger iyi bisey istiyorum diyorsan majirel deneyebilirsin kolay akmayan bir boy markasi

Numara olarak tam bilmiyorum canim acikcasi bi cok boya markasinda mix tonlar var zaten eger iyi bisey istiyorum diyorsan majirel deneyebilirsin kolay akmayan bir boy markasi
Teşekkür ederim canım, majirel iyi evet ben de internetten 7.44 majirel sipariş ettim,tatil olduğu için geç gelcek galiba :/ sanırım önce saf 7.44 ile boyucam ondan sonra bakicam sonucu paylaşırım.

Back
X