bu renk dırekt majırel loreal boyalarında var cnm..hatta majı contrast kataloguna bakarsan dırekt gorursunEki Görüntüle 1670604
Arkadaslar bu rengi nasil elde edebilirim, arastirirken kafayi yedim aklimi siyirdim cidden, 6.46ya biraz 7.66 karistirsam olur mu sizce, yoksa direkt 6.66 mi karistirmaliyim koyu mu olur?
Loreal'den yanayim ama tavsiyelere de acigim, yardimlarinizi bekliyorum. Bu arada sacim suan koleston 7.44 ama baya bi akti her turlu kizili tutar yani. Nolur yardim edin
Cok tesekkurler cevap verdigin icin<3 googledan baktim ama bulamadim hic,sen biliyosan rica etsem numarasini soyleyebilir misin?bu renk dırekt majırel loreal boyalarında var cnm..hatta majı contrast kataloguna bakarsan dırekt gorursun
Maalesef katalog numarasi bilmem mumkun degil ama kuafor malz satan yerlerde varlar kataloglar istanbul eminonunde var mesela hem toptan fytina ucuz aliniyor hem cesit cok hem katalog bol.Cok tesekkurler cevap verdigin icin<3 googledan baktim ama bulamadim hic,sen biliyosan rica etsem numarasini soyleyebilir misin?
Renk sanırim 7.46 ama tek bi renk oldugunu dusunmuyorum bu sacta, 7.44+7.46 karisik olabilir. Benim sacimin zemini tamameb kizil akti ama yine de kirmizilik var o yuzden cok kizarik olmamasi icin 7.44 yogun bakirla boyucam direkt,icine cok cok az 6.66 yogun kizil katmayi dusunuyorum. Ayni renk olacagini sanmiyorum cok umutlu degilim ama bi yerden baslicam denemeye iste :/Maalesef katalog numarasi bilmem mumkun degil ama kuafor malz satan yerlerde varlar kataloglar istanbul eminonunde var mesela hem toptan fytina ucuz aliniyor hem cesit cok hem katalog bol.
tarçın bakır dediğin 7.43 di mi? bunu ben de düşünmüştüm,içine ne peki sence?Tarcin bakir icine mix bakirda karistirabilirsin
Teşekkür ederim canım, majirel iyi evet ben de internetten 7.44 majirel sipariş ettim,tatil olduğu için geç gelcek galiba :/ sanırım önce saf 7.44 ile boyucam ondan sonra bakicam sonucu paylaşırım.Numara olarak tam bilmiyorum canim acikcasi bi cok boya markasinda mix tonlar var zaten eger iyi bisey istiyorum diyorsan majirel deneyebilirsin kolay akmayan bir boy markasi
Insallah canim,cok sagolInsallah istedigin gibi olur canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?