Saç Bakım Ürünleri Boyadan Sonra Uyguladığınız Bakım Kürleri ?

arkadaşlar lütfen yardımcı olun :((

boyadıkdan sonra yıkıyorum şampaunımla hemen maske uyguluyorum

2.yıkamama geçmeden bakım yağınla 2 3 saat bekletip yıkıyorum

3.yıkamaya geçmeden karanfilli su sıkıp 1 saat bekletip yıkıyorum

4.yıkamaya geçmeden maya maskesi yada ballı tarçınlı maske yapıyorum

bunları tabiki 2 3 günde bir sırasınla uyguluyorum daha sonra haftada bir yapıyorum bunları sırasınla

çok teşekkür ederim cnm.. maya maskesini ilk defa duyuyorum nasıl bişey memnun musun? bi de bu saç maskeleri saç dibine uygulanmıyor sanırım o zaman saç kreminden ne gibi bi farkı var sadece daha çok bekletildiğini biliyorum aydınlatırsanız sevinirim :)

benim tercihim boyadan sonra çok fazla saçı kurcalamamak çünkü zaten kimyasal işlem görüyo bi de üstüne kimyasal sampuan krem maske vs. bence saçı yıkarken de bitkisel içerikli bi şampuanla yıkamak. kuaförler de bu gorüşteler

benim tercihim boyadan sonra çok fazla saçı kurcalamamak çünkü zaten kimyasal işlem görüyo bi de üstüne kimyasal sampuan krem maske vs. bence saçı yıkarken de bitkisel içerikli bi şampuanla yıkamak. kuaförler de bu gorüşteler

Katılıyorum.
Ayrıca çok fazla yapılan saç bakımları (doğal yağlar vs) saç boyasını soldurur,akıtır.
Bu da saçı tekrar tekrar boyamak zorunda bırakıyor.
Boyandıkça da saç daha çok yıpranıyor.

Saçımı boyadıktan ve boyayı akıttıktan sonra sadece boyanın içinden çıkan saç kremini uygular ve durular çıkarım..

Asla o gün şampuan kullanmam. 2 gün sonra sülfatsız şampuanla yıkarım sonra iyi bir markanın iyi bir maskesini uygular ,saçımda 10 dk bekletir , durular ve çıkarım...

Sonraki haftalarda da yağ bakımları, serumlar v.s olmak üzere haftada bir bakım yaparım...

Katılıyorum.
Ayrıca çok fazla yapılan saç bakımları (doğal yağlar vs) saç boyasını soldurur,akıtır.
Bu da saçı tekrar tekrar boyamak zorunda bırakıyor.
Boyandıkça da saç daha çok yıpranıyor.

Saçıda fazla yormamak gerek haftada 1 yapılsa yeterlidir zaten..
Diğer söylediklerinede katılıyorum aynen canım :16:

bende yağlarla maske yaparım fakat ben boyanın içine de badem yağı, zeytin yagı ya da karısık yagım varsa ondan bir buçuk yemek aksıgı katar içine katarım bu boyanın zararlı etkilerinden saçı koruyormus briaz da olsa

arkadaşlar lütfen yardımcı olun :KK43:(

Herkesin sacina yag vs yaramaz sana tavsiyem morfose un collagen yazan mavi kutulu bi maskesi var ve cok uygun onu dene yumusatacagina eminim daha snra mavi su sik saclarina hafif nemliyken az bi miktarda argan yagi sur dipleri haric daha snra kurut ama kuruturken serumda kullan en son yine serum kullan serumun sacina zarari olmaz insalah denersin ben boyle yapiyorum sanada yardimi dokunursa ne ala

Back
X