Saç Rengi ve Saç Boyama Boyalı kumral saçı kızıla çevirmek?

• Konu Sahibi Konu Sahibi annb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

annb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2011
651
2
46
İstanbul
Merhaba, ben yaklaşık 1 ay önce açık sarı bakır saçlarımı bioblas 6.0 koyu kumral ile boyadım maksadım bir daha boyamamak ve kendine gelmesini sağlamaktı. Şu an saçlarım gayet iyi durumda sanırım çok fazla bakım yaptığım için. Bu boya çok akmıyor ben 15 günde eski haline gelir diye düşünüyordum ama gayet saçın boya tutmuyor çok yıpranmış denen saçta akmıyor. Biraz daha dinlendirip saçlarımı maksadım bakır değil de kızıl rengine çevirmek. Saçımı açtırmam artık mümkün değil çok işlemden geçti. %9 luk volüm dahi kullanmaya zaten korkuyorum zor toparlıyorum saçlarımı. Bu yüzden bu rengi bolca akıtıp üstüne normal boya olarak tutturmak.

benim saçlarım bu renk;
$avril-lavigne-mtvicon-metallica-arrivals-1kr3bH.webp

istediğim renk tonları hemen hemen böyle;

$tumblr_mk3y0wPoXt1r9xqldo1_500.webp $tumblr_loq4yogpBP1qk88t2o1_500_large.webp

vayy çok iddalı bir renk . ama açıcı kullanmadan bu rengi elde edemezsin bence . sonuçta zeminin koyu akıtsanda tam bu renk çıkmaz . belki bir ikiden sonra açarsın yavaş yavaş ama tek boyamada sanmam . en kızılada boyasan tam böle olmaz . bu kırmızı çünkü ama çok iddalı ne yalan söyleyeyim özendim alev alev kışın güzel durur .

en azından buna yakın elde edebilsem iyi olur :) o yüzden öneri bekliyorum boya tavsiyesi v.b gibi

Back
X