Saç Rengi ve Saç Boyama Boyalı siyah saçtan kurtulma

Ben de bi daha ne siyaha ne kestaneye boyatirim. Saçlarımı açtırdım. Size tavsiyem eger açma işlemi yaptıracaksaniz çıkan saclara açıcı uygulatmayın. Renk farkı oluo dipler daha cok acilio. Ben benim kuaföre dedim ama dinlemedi. Israrcı olsaydım keske diyorum. Bitkisel açıcı demişti ama saclarım turuncu oldu. Cok igrenc bi görüntüydu. Sonra saçlarımı karamel rengine boyadı. Simdi renk akmaya basladi. Turuncumsu bakirimsi bi tenk oldu. Oturunca tekrar boya yapacak ve ben bi daha kuaförün yanından dahi geçmeyi dusunmuyorum.

Ben yeni mavi-siyah boyattım yazdıkların ürküttü beni eski haline gelmez mi yani :18:

Saçlarımı boyatmaktan vazgectim boyattikca akacak cunku turuncu saçlarıma alışmak uzereyim. Annem yine haklı cikti sacına hic dokunma demisti

Açtırmadan eski rengine dönmen zor..ben de yapmıştım aynı hatayı simsiyah oldu açtırmak zorunda kaldım baya yıpranmıştı:/

Açtırmadan eski rengine dönmen zor..ben de yapmıştım aynı hatayı simsiyah oldu açtırmak zorunda kaldım baya yıpranmıştı:/

Ben de açtırdım bi daha boyatmadım. Çok yıprandı benim de. Geçen hafta da kestirdim mecbur. Her zaman gittiğim kuafor paranla rezil olmuşssun diyo :43:

kızlar bende iki gün önce saçımı neva color un 5.4 açık kestanesine boyadım ama siyah gibi oldu şimdi açmak istiyorum rengini ama kızıl istemiyorum kesinlikle ne yapabilirim yardım edin lütfen???

Back
X