BoyaSana 1.0(3-10 yaş arası çocuklara yönelik hazırlanmis boyama kitabi )

Zepp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2006
9.312
21
156
46
- Yurtdışı
3-10 yaş arası çocuklara yönelik hazırlanmis BoyaSana isimli elektronik boyama kitabı, çocuğunuzun görsel, tasarımcı zekasının gelişimine yardımcı olur. Renkli arayüzü ve eğlenceli özellikleriyle bilgisayar başında hoş vakit geçirmesini sağlar.

BoyaSana, tam 70 adet boyama karakteri ile birlikte geliyor. Çocuğunuz, fırça çeşitlerinden ve renklerden istediğini seçerek seçeceği resmi renklendirebilir, tam ekran görüntüleyebilir ve boyamasını dosyaya kaydedebilir. :içelim:

İşletim Sistemi :Win 98/Win XP/Win Vista/Win NT/Win 2000/Win 2003

Dili :Turkce

Boyutu :9,77 MB

INDIR şutarafagitti

Arkadaslar bu daha guzel ,grafikleri daha kaliteli yerimsenibenoglum begendi :):asigim:

3+ Yaş çocuklar için boyama kitabı yerine geçecek, onların eğlenirken bilgisayar mouse una hakimiyetlerini arttırmaya yarayacak bir program. Çocuğunuzun yaptığı boyamayı yazdırıp saklayabilirsiniz...

Isletim sistemi :Win Me/Win NT/Win 2000/Win 98/Win XP

boyutu:1,03MB

dili :ing

INDIR şutarafagitti

:CüvCüv:

Faydali olan hersey guzeldir..
Ellerine yuregine saglik..
Bazen boyle kucuk seyler hayatimizi hem kolaylastirir hemde cocuklarimizin vakitlerini yapici gecirmelerini saglar..
Tesekkurler..

yakında bebişm geliyor, bende bi ön hazırlık yapayım dedim, bi bakayım ben beğenecekmiyim, şahsen hala çocuk gibi olduğum için benim beğenmem önemli:roflol:

glinko painti çok sevdimama diğerini boyamak sanki biraz zor giibi, paylaşanların ellerine sağlıka.s.

benim 2,5yaşında oğlum meraklı böyle şeylere eline sağlık hemen indirdim birazdan başlarız çözmeye:))

paylasım için tesekürler indirdim bile ama kızım 3,5yasında pek beceremez ama olsun ben denetiririm

Selam bende programı indirdim, güzel fakat biraz zor gibi geldi, kızım ocakta 3 yasına girecek ve şimdilik tek başına bunu yapamaz. umarım babası sorun çıkarmaz çünkü bilgisayarın başına geçmesini istemiyor.
teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…