bende mayonezin çok iyi geldiğini duymuştum saça yarar adına ne varsa içinde mevcut zaten.. deyebilirim mayonezi çok teşekkür ederim.
yalnız birşeye takıldım bimden aldırmasının nedeni orda ki ürüne ait bir şey mi var farklı olan yoksa bimdeki en ucuz olan ve en büyük ambalajlı mayonez olduğu için mi önerilmiştir diye düşündüm.. 2. olasılık daha mantıklı gibi sanırım hepsi aynı etki ediyordur denenebilir..
kızlar geçen yine bir kuaför saçımı mahvedip bebek sarısı hatta beyazı yapmıştı yanlışlıkla sonra ben beğenmeyince üsyüne küllü koyu kahve attı saçlarım yeşerdi.. kuaförler odasına gidip şikayet ettim paramı geri alıp saçımı düzelttirmek için , orda bi kuaför bayanla tanıştım bana bimde satılan mayonezlerden al banyoya girmeden yarım saat önce saçına sür hem yeşilliğini alır hem rengini açar dedi.. kadıncağızdan allah razı olsun, bir ay sonra saçlarım toparlandı hem de rengi kumralla bal rengi arasına döndü.. yani mayonez sürün streç filmle sarınca saçın hem boyası akıyor hem de yeşilliği gidiyor aklınızda bulunsun..
Ben de bir kaç sene önce kızılı kapatmak için siyah boyamıştım. Ama onu akıtmak istedim tekrar daha açık renklere boyayabilmek için. Sürekli iki günde bir saçıma maske uyguladım ve 6-8 ay içersinde boyadın eser kalmadı ki bir de üstüne kızıl boyadım ve hala kızıl. Ayrıca uçlarından aldırman da boyalı kısmın yok olması açısından bir artı sağlayacaktır.
Uyguladığım maske şu:
- 2 yemek kaşığı bal
- 2 yemek kaşığı zeytin yağı
- 2 yemek kaşığı elma sirkesi
- 1 yemek kaşığı limon suyu
- 1 yumurta (sarısı da beyazı da karışıma konacak)
Bunları karıştırıp iki saat saçında bekletip yıkıyorsun. Ayrıca son durulama suyu olarak da elma sirkesi ve su karışımı kullanmayı unutma. Bu karışımdaki her bir malzeme saç üzerindeki boya pigmentlerini koparıp almada benim çok işime yaradı.
Kepek şampuanı da boya soldurmada işe yarar. Bu karışımı uyguladıktan sonra durulamak için iyi bir kepek şampuanıyla 2-3 kere saçını yıkayabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?