sırlanmış porselen için boyalar varmış ama epey pahalıya çıkar dedi hocamız
istersen nette bi araştır? belkim uygun fiyatlı bişiler bulursun
Canım üzerini şu anda hangi boyayla boyarsan boya atar kullanışlı olmaz ,yukardaki arkadaşın söylediği gibide çok pahalıya mal olur.Bence sen o takımı ihtiyacı olan bir aileye ver.
Günlük yemek takımları artık çok ucuzladı 40 liraya bile takım var,biraz daha farklı olsun dersende mudoya bir uğra 80-100 tl aralığında çokkkkkkkk güzel takımlar var.
cam -porselen için boya diye bakmalıymışsın
belli bir marka bilmiyorum dedi hocamız (hatta bu gün öğleden sonra siteye giriş yapmam gerekti hocamızla beraber okuduk mesajını ) ahşap seramik boyama malzemeleri satan yerlere birde hobi dükkanlarına bak derim
pek yardımcı olamadım ama kusuruma bakma canım :)
tatlım bu gün çarşıdaydım ve seramik obje boyuyorum malzeme alırken senin boyayıda sordum :)
Talens Decorfın Porselen boya böyle bir marka önerdiler küçük bi şişe ama baya yoğun dedi satıcı fiyatı 3.5 milyon pahalı da deyil miş hani
eğer yüksek ısıda fırınlarsan her türlü yıkaya bilirmisin ama fırınlanmadan da boya kurudukdan sonra el de yıkamaya dayanıklı bi markaymış , benden bu kadar tatlım sana kolay gelsin
herzaman eskiyi yenileme taraftarıyım ,emek verilerek yenilenen objeler daha değerlidir bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?