- 6 Ekim 2016
- 8
- 4
- 6
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek ama ben beden yazmayı unutmusum 38 olacak bedenbebeğin kiz mi erkek mi canim
Canım dün ben çıktm dolastm biraz bu geceliklerin aynisi zaten 20 tl her yerde. Yine de çok teşekkürler.
Rica ederim..Canım dün ben çıktm dolastm biraz bu geceliklerin aynisi zaten 20 tl her yerde. Yine de çok teşekkürler.
Yok doğumdan sonra için pijama aldm zaten alt üst takım. Bende onun daha rahat olacağını düşündüm ama normal doğum da doğum esnasında uzun gecelik şart mış. Ondan dolayı arıyorum. Yoksa normalde de giymem zaten sadece bebis olana kadar
Bu ne siddet ne celal...Doğum esnasında hastanelerin giydirdiği gecelik falan olmuyor .2 Doğum yaptım biri özelde biri devlette .ikisindede boydan kendi elbisemi giydim hastane elbise falan vermedi.normal doğumlarda zaten alt üst gecelik nasıl giyilsin ıkınırken falan al canım sen mutlaka .pazarda 20 tl civarında daha ucuza bile bulursun.
Özel hastanede bende hasta kıyafeti giyindim şu arkadan bağlananlardan.Doğum esnasında hastanelerin giydirdiği gecelik falan olmuyor .2 Doğum yaptım biri özelde biri devlette .ikisindede boydan kendi elbisemi giydim hastane elbise falan vermedi.normal doğumlarda zaten alt üst gecelik nasıl giyilsin ıkınırken falan al canım sen mutlaka .pazarda 20 tl civarında daha ucuza bile bulursun.