Bebek İkinci El boydan gecelik

nurtopu11

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2016
8
4
6
34
Mrb. Doğumuma 1 ay kaldı. Doğum yaparken giymek için boydan gecelik ariyorum. Biraz araştırdım fiyatlar çok uçuk evde falanda kullanamam 1 gün için o kadar para vermeye değmeyecek. Elinde çok kullanılmamış yıpranmamış satmayı dusunen varsa yardımcı olabilir mi ???

Sadece yikanip utulendi. Hic giyilmemis logusa geceligi. L beden.
20 TL
IMG-20161116-WA0020.webp

Yok doğumdan sonra için pijama aldm zaten alt üst takım. Bende onun daha rahat olacağını düşündüm ama normal doğum da doğum esnasında uzun gecelik şart mış. Ondan dolayı arıyorum. Yoksa normalde de giymem zaten sadece bebis olana kadar

Yok doğumdan sonra için pijama aldm zaten alt üst takım. Bende onun daha rahat olacağını düşündüm ama normal doğum da doğum esnasında uzun gecelik şart mış. Ondan dolayı arıyorum. Yoksa normalde de giymem zaten sadece bebis olana kadar

Dogumdan once bana da soyleyen cok oldu gecelik al diye.. Iki pijama tk.bir de gecelik aldim. Pijamalari kullandim her iki dogumumda da.. Gecelik oylce kaldi.. Dogum esnasinda hastanelerin giydirdigi elbise oluyo.. Dogumdan sonra da pijamalari giydiriyorlsr.. ozellikle kis ayiysa pijama daha iyidir. Gecelikle bacaklariniz usuyebilir.. Nacizane tavsiyem..

Doğum esnasında hastanelerin giydirdiği gecelik falan olmuyor .2 Doğum yaptım biri özelde biri devlette .ikisindede boydan kendi elbisemi giydim hastane elbise falan vermedi.normal doğumlarda zaten alt üst gecelik nasıl giyilsin ıkınırken falan al canım sen mutlaka .pazarda 20 tl civarında daha ucuza bile bulursun.

Doğum esnasında hastanelerin giydirdiği gecelik falan olmuyor .2 Doğum yaptım biri özelde biri devlette .ikisindede boydan kendi elbisemi giydim hastane elbise falan vermedi.normal doğumlarda zaten alt üst gecelik nasıl giyilsin ıkınırken falan al canım sen mutlaka .pazarda 20 tl civarında daha ucuza bile bulursun.
Bu ne siddet ne celal...
Yalan mi soyluyorum vermiyorlar diyorsunuz.. Demek ki hastaneden hastaneye farklilik gosteren bir durum.. Ben doguma gecelikle giren duymadim. Olabilir..
Hastane gecelik veriyor demedim ayrica.. Hastanenin giydirsigi elbise oluyor dedim. Ameliyat elbisesi..
Her iki dogumumda da sadece ameliyat elbisesi giydirdiler..
Ikisi de normal dogum..
Ikinirken veya dogum esnasinda pijamayla olunamayacagi zaten asikar.. Dogumdan sonra gecelik, pijama her ikisi de giyilebilir tabiki..
Mevsimi, dogum seklini goz onunde bulundurarak karar verilebilir..

Benim şiddet gösterdiğim celallendiğim bir durumum olmadı siz kaptırmışsınız kendinizi iyice .forumda yapılan yorumlara tahammülünüz yok anladığım kadarıyla düzgün bir şekilde yazışmak konuşmak bu kadar da zor olmamalı.ben size yalancı demedim hemen yalan mı söylüyorum deyip taaruza geçmişsiniz .az biraz sakin olun bence

Devlet hatanesinde normal doğum yaptım orda kendi yanımda getirdiğim gecelikle doğuma alındım.
Özel hastanede normal doğum yaptım, orda hastane kıyafetini giydiriyorlar.
Bence siz doğum yapacağınız hastaneye sorun yanınızda gecelik getirmeniz gerekiyormu diye.

Özel hastanede bende hasta kıyafeti giyindim şu arkadan bağlananlardan.
Sizinkinde olmamış olabilir.
Ama benim doğum yaptığım hastane doğuma gecelikle yanınızda getirdiğiniz kıyafetle girmenize müsade etmiyor.
9 sene önce devlette oldum orda dediğiniz gibiydi.
Ama yıllar geçti belki artık devlette de olmuyor.

benim doğumumda da şu arkadan bağcıklı yeşil renk ameliyat önlükleri vardır ya ondan giydirmişlerdi
yaz ayında doğum yaptığım içinde geceliğimi doğumdan sonra giymiştim.
siz yanınızda her ihtimale karşı hem pijama hem de gecelik bulundurun en iyisi..

Back
X