Adetin son günü hamile kalmak mümkün değil.daha yumurtlama başlamamış ki...
Bende de pko vardı soğan suyu mutlaka iç benim edetlerim onunla düzene girdi ve hamile kaldım :) adetlerin düzensiz de olsa yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur yani adet olduğun gün 14 gün önce yumurtlamışım demek diyebilirsin.Ama yanlış birşey söylemek de istemem.Yaşadıkların psikolojik de olabilir mesela ben hamile kalmak istediğim için her ay hamilelik belirtileri yaşıyordum.Belki sende istemediğin için yaşamışsındır..İnşallah istediğin gibi olur herşey :)
Adetimin son günü ilişki oldu, kanamam yoktu fazla. Ama içime boşalmadı. 5 gün öncesine kadar da doğum kontrol hapı içiyordum, sonra unuttum filan almadım o 5 gün. Sizce hamile kalma ihtimali varmı? Adetlerim düzensiz olduğu için anlayamıcam da, ne zaman test yapmam lazım.
adetin geçmeden çıkmaz.erken gebelik testi yapmazsan tabi.3-5 gün geçsin bence.Ben 7 gün sonra filan yapmıştım pkodan dolayı gecikti sanmıştım çünkü.onda bile sadece sabah ilk idrarla yapyığım test netti sonra yine aç karnına ama iki saat sonra yaptığım test silikti.Sen yine adetini beklediğin günlerde yap tanesi 2 liracık bişey...Bir de ne zaman test yapmalıyım en erken acaba?
çok teşekkür ederim :) Sen nasıl olsa hamile olmak istemiyorsun diye rahatça söylüyorum bence hamile değilsin :) evet pkoluyken zor hamile kalınır benim ki de çok kolay olmadı ama benimki çok ileri derecede değilmiş seninki nasıl?? kilo ya da kıllanma problemin var mı?ben iki doktora gitmiştim biri progestan verdi hepten bozmuştu düzenimi.başka doktor başka ilaç verdi ama bunu kullanırken korun dedi bende hemen bebeğim olsun istiyordum kullanmadım o yüzden.sonra eski doktoruma gittim.kendisi antalyanın en iyi doktorlarından uzak diye hemen ona gitmemiştim.bana ben kıllanma ve kilo problemi olmayan pkosu ilerlememiş olan hastalarıma ilaç verip hormonların dengesini bozmuyorum.sabret biraz geç olur ama olur senin çocuğun dedi.Bende doktoruma güvendim ama hiçbierşey hapmadan da edemedim soğan suyu kullandım ve sonuç adetlerim düzene girdi ve hamile kaldım :) yani ilaçtan görmediğim faydayı soğan suyundan gördüm sakın bırakma düzenli kullan...
ihtimal bence sıfır
Ayy inşallah öyledir ya. Bana da imkansız geliyor ama sonra bu kasık batması, sık idrara çıkma kafamı karıştırıyor. Gerçi adet belirtileriyle aynı hamilelik de ama. Çok teşekkürler :)
aaa bende doktorun kullan demesine şaşırdım benimki kızar diye söyleyememiştim hiç :) demek seninde pkon ileri düzeyde değil erimiş olduğu bir dönem olduğuna göre...İnşallah kurtulursun şu pkodan sakın ihmal etme çünkü şlerde hamilelik istediğin zaman çok üzülürsün ben daha ikinci ayda başlamıştım hiç çocuğum olmayacakmış gibi stress yapmaya.Neyse Allah gönlüne göre verir inşallah :)
hamile kalabilmek için adet tarihinden 14-16 gün felan geçmesi gerekiyor.o yuzden sende bebiş yoktur
inşallah .ok teşekkür ederim :)Aslında ben kendim söylemedim, o dediki soğan kürü diye birşey var onu yap, çok faydası oluyor dedi :)
inşallah kurtulurum ya çok kötü gerçekten. Amin çok saol seninde inşallah, allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?