Böyle bi durumda hamile kalma ihtimali ne kadar?

umut87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2011
58
9
48
Adetimin son günü ilişki oldu, kanamam yoktu fazla. Ama içime boşalmadı. 5 gün öncesine kadar da doğum kontrol hapı içiyordum, sonra unuttum filan almadım o 5 gün. Sizce hamile kalma ihtimali varmı? Adetlerim düzensiz olduğu için anlayamıcam da, ne zaman test yapmam lazım.

Adetin son günü hamile kalmak mümkün değil.daha yumurtlama başlamamış ki...

Adetin son günü hamile kalmak mümkün değil.daha yumurtlama başlamamış ki...

İnternette bazı kişiler hamile kaldım filan yazmış da anlamadım doğrusu. Bir de pko var o yüzden dedim acaba bende durum değişirmiki? Hamile kalmak istemiyorum şuan o yüzden endişe yaptım. Bu ay soğan kürüne başlamıştım adet düzensizliği için. Kasıklarımda ara ara batma oluyo, psikolojikmi bilmiyorum :/

Bende de pko vardı soğan suyu mutlaka iç benim edetlerim onunla düzene girdi ve hamile kaldım :) adetlerin düzensiz de olsa yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur yani adet olduğun gün 14 gün önce yumurtlamışım demek diyebilirsin.Ama yanlış birşey söylemek de istemem.Yaşadıkların psikolojik de olabilir mesela ben hamile kalmak istediğim için her ay hamilelik belirtileri yaşıyordum.Belki sende istemediğin için yaşamışsındır..İnşallah istediğin gibi olur herşey :)

Aaa gözün aydın :)) Yani birçok yerde bu şekilde zor kalınır diyor ama burada siz deneyimli bayanlara sormak daha uygun olur diye düşündüm. Yeni evliyim pek anlamıyorum bu konulardan :)
Soğan kürü bazılarında kasık ağrısı yapmış. Adetime 6-7 gün var, onun habercisi de olabilir bilmiyorum.
Senin fikrin olamayacağım yönünde değilmi, deneyim konuşsun :))
Çok teşekkür ederim, Seninde kalbine göre versin Allah. Rahatladım biraz sanki, umarım değilimdir

çok teşekkür ederim :) Sen nasıl olsa hamile olmak istemiyorsun diye rahatça söylüyorum bence hamile değilsin :) evet pkoluyken zor hamile kalınır benim ki de çok kolay olmadı ama benimki çok ileri derecede değilmiş seninki nasıl?? kilo ya da kıllanma problemin var mı?ben iki doktora gitmiştim biri progestan verdi hepten bozmuştu düzenimi.başka doktor başka ilaç verdi ama bunu kullanırken korun dedi bende hemen bebeğim olsun istiyordum kullanmadım o yüzden.sonra eski doktoruma gittim.kendisi antalyanın en iyi doktorlarından uzak diye hemen ona gitmemiştim.bana ben kıllanma ve kilo problemi olmayan pkosu ilerlememiş olan hastalarıma ilaç verip hormonların dengesini bozmuyorum.sabret biraz geç olur ama olur senin çocuğun dedi.Bende doktoruma güvendim ama hiçbierşey hapmadan da edemedim soğan suyu kullandım ve sonuç adetlerim düzene girdi ve hamile kaldım :) yani ilaçtan görmediğim faydayı soğan suyundan gördüm sakın bırakma düzenli kullan...

ihtimal bence sıfır

Bir de ne zaman test yapmalıyım en erken acaba?
adetin geçmeden çıkmaz.erken gebelik testi yapmazsan tabi.3-5 gün geçsin bence.Ben 7 gün sonra filan yapmıştım pkodan dolayı gecikti sanmıştım çünkü.onda bile sadece sabah ilk idrarla yapyığım test netti sonra yine aç karnına ama iki saat sonra yaptığım test silikti.Sen yine adetini beklediğin günlerde yap tanesi 2 liracık bişey...

Benim de kilo ve kıllanma yok. Hep doğum kntrol hapıyla adet oldum genelde. Kullanmadığım zamanlarda hiç olmadım. Yazz 24+4 tablet kullanıyordum. Bıraktığımda 2 ay sonra yine düzensizleşiyor. Son gittiğimde erimiş dedi kistlerin ama 2 ay sonra yine adet olamadım Soğan suyu etkisini gösteriyor herhalde o zaman, kasık ağrım var ve gaz yaptı biraz bende ama bırakmıcam inşallah devam edicem. Zaten doktorum da devam et çok faydası olur demişti. Ya içim rahatladı valla, istemiyorum çünkü. Eşim adetin son günü nasıl hamile kalıcan filan dedi ama ben korktum biraz, ama saolasın sen rahatlattın :)

aaa bende doktorun kullan demesine şaşırdım benimki kızar diye söyleyememiştim hiç :) demek seninde pkon ileri düzeyde değil erimiş olduğu bir dönem olduğuna göre...İnşallah kurtulursun şu pkodan sakın ihmal etme çünkü şlerde hamilelik istediğin zaman çok üzülürsün ben daha ikinci ayda başlamıştım hiç çocuğum olmayacakmış gibi stress yapmaya.Neyse Allah gönlüne göre verir inşallah :)

Aslında ben kendim söylemedim, o dediki soğan kürü diye birşey var onu yap, çok faydası oluyor dedi :)
inşallah kurtulurum ya çok kötü gerçekten. Amin çok saol seninde inşallah, allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

inşallah .ok teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…