İnternet her zaman en kötüsünü yazar.Merhaba kızlar. Dün annemle konuşurken canı sıkkındi nedenini zorla soylettirdim. Erkek kardeşimin özel bölgesinde bi yara çıkmış ve ultrasonda şüpheli bi kist çıkınca doktor bunu ameliyatla alıp patolojiye gonderecegim demiş kardesim 23 yaşında baktım netten çok araştırdım peniste kanser olma riski nadirde olsa var yazıyor. Şimdi bu sonuç çıkana kadar içim içimi yiyecek bu yaşta böyle bi şey olur mu? Böyle bi şey duydunuz mu daha önce
Doktorun patolojiye yollamasi beni düşündürüyorİnternet her zaman en kötüsünü yazar.
bence panik yapmak yerine bekleyin.
Benim aklima ilk,Merhaba kızlar. Dün annemle konuşurken canı sıkkındi nedenini zorla soylettirdim. Erkek kardeşimin özel bölgesinde bi yara çıkmış ve ultrasonda şüpheli bi kist çıkınca doktor bunu ameliyatla alıp patolojiye gonderecegim demiş kardesim 23 yaşında baktım netten çok araştırdım peniste kanser olma riski nadirde olsa var yazıyor. Şimdi bu sonuç çıkana kadar içim içimi yiyecek bu yaşta böyle bi şey olur mu? Böyle bi şey duydunuz mu daha önce
her şey patalojiye gider zatenDoktorun patolojiye yollamasi beni düşündürüyor
O durumda ultrasonda kist gözükür mu kiBenim aklima ilk,
korunmasiz ilişkiyle bulasabilen bir hastalik olabilir mi? geldi.
Annenize de bunu açıkça söyleyememiştir
Teşekkür ederim inşallah temiz gelirHer anomali patolojik tarama gerektirir. Kist olması bunun illa kanser olmasını gerektirmez. Bence sonucu görmeden telaşa kapılmayın.
İnşallah.Teşekkür ederim inşallah temiz gelir
Bizim nasil mememizde kist olabiliyorsa erkeklerinde özel bolgelerinde olabiliyor.Vucuttan alınan herşey patolojiye gider zaten .Ben daha çok kardesiniz acaba ilişki yaşadı ve biseymi kaptı diye düşündümMerhaba kızlar. Dün annemle konuşurken canı sıkkındi nedenini zorla soylettirdim. Erkek kardeşimin özel bölgesinde bi yara çıkmış ve ultrasonda şüpheli bi kist çıkınca doktor bunu ameliyatla alıp patolojiye gonderecegim demiş kardesim 23 yaşında baktım netten çok araştırdım peniste kanser olma riski nadirde olsa var yazıyor. Şimdi bu sonuç çıkana kadar içim içimi yiyecek bu yaşta böyle bi şey olur mu? Böyle bi şey duydunuz mu daha önce
Böyle bi durumda kist oluşur mu kiBizim nasil mememizde kist olabiliyorsa erkeklerinde özel bolgelerinde olabiliyor.Vucuttan alınan herşey patolojiye gider zaten .Ben daha çok kardesiniz acaba ilişki yaşadı ve biseymi kaptı diye düşündüm
Kistten değilde o yaradan bahsettim.Kistin çok önemli bişey olduğunu düşünmüyorum.Patolojiye gidecek alan yara olan alandır zaten.Böyle bi durumda kist oluşur mu ki
A öyle mi kist gitnez miKistten değilde o yaradan bahsettim.Kistin çok önemli bişey olduğunu düşünmüyorum.Patolojiye gidecek alan yara olan alandır zaten.
Yani şöyle söyleyim benim esimdede vardı onemsemediler.Yani şekli bozuk değilse gitmez.Onlar ultrasonda az çok tahmin ediyorlar zaten.Yani bence patolojiye gidecek yaralı alandır diye dusundumA öyle mi kist gitnez mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?