Böyle bir anne olamaz!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Zonguldak’ta, 9 yaşındaki oğlu A.G.’ye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan 37 yaşındaki F.G. adlı kadın, 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.
Sitene Ekle
boyle-bir-anne-olamaz--5161967.Jpeg

Ev kadını F.G., ilkokul öğrencisi oğlu A.G.’ye ilk kez geçen yıl 12 Ağustos’ta evlerinde istirmarda bulundu. F.G., iddiaya göre daha sonra oğluna iki kez daha cinsel istismarda bulundu. F.G., oğluyla yaşadığı olayı telefonda bir yakınına anlattı. Yakınının jandarmaya şikayeti üzerine F.G. gözaltına alındı. F.G., ifadesinin ardından çıkarıldığı tutuklandı.

Zonguldak 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıkan F.G., jandarmada cinsel istismarda bulunduğu yönünde verdiği ifadesini kabul etmedi ve "Tamamen hayal ürünü" dedi. A.G. ise annesinin kendisine birden çok cinsel istismarda bulunduğu yönünde ifade verdi.

Mahkeme heyeti, cinsel istismar suçunu birinci derece yakınına zincirleme şeklinde işlediği gerekçesiyle sanığa önce 15 yıl hapis cezası verdi. Ardından duruşmalardaki iyi hali nedeniyle ceza 12 yıl 6 aya düşürüldü.
milliyet

Yok artık ya inanmak mümkün değil nasıl yapabilir ?
Eğer gerçekse lanet olsun ne yazsam az gelecek .

Gerçek mi bu olay ya bir anne bunu nasıl yapar.:KK57::KK57::KK43::KK43:

ben gerçek olduğunun düşünüyorum, 9 yaşında bi çocuk bunları uyduramaz, zaten o yaştaki bi erkek çocuk annesine çok düşkündür, neden hapse gitmesini istesin. Zaten ifadesi psikolog pedagog gibi bi uzman eşliğinde alınmıştır. Kadın başka çocukları var mı şimdi o çocuğa nolacak, babası ne dedi acaba?

ben gerçek olduğunun düşünüyorum, 9 yaşında bi çocuk bunları uyduramaz, zaten o yaştaki bi erkek çocuk annesine çok düşkündür, neden hapse gitmesini istesin. Zaten ifadesi psikolog pedagog gibi bi uzman eşliğinde alınmıştır. Kadın başka çocukları var mı şimdi o çocuğa nolacak, babası ne dedi acaba?
oğluna gelene dek adammı kalmamış..pedofilidir belkide:KK64:

Çocuk yalan söylüyor da olabilir. Annesi bir şeye izin vermemiştir ya da kızmıştır, bu da tutup iftira atmıştır. Olmayacak şey degil.

Ama tabi gerçek olmasına da şaşırmam çünkü bu olaylar az degil aslında. Yani zannedildigi gibi sadece dayı, amca, baba yapmıyor bunları,; teyze, hala, anneler de yapıyor...

Çocuk yalan söylüyor da olabilir. Annesi bir şeye izin vermemiştir ya da kızmıştır, bu da tutup iftira atmıştır. Olmayacak şey degil.

Ama tabi gerçek olmasına da şaşırmam çünkü bu olaylar az degil aslında. Yani zannedildigi gibi sadece dayı, amca, baba yapmıyor bunları,; teyze, hala, anneler de yapıyor...

valla 10 yaşında oğlum var, böyle bişey hayal aleminin ucundan bile geçmez, gerçi o çocuk ne koşullarda büyütüldü bilemeyiz tabii, ama ben 9 yaşında bir çocuğun bu kadar kendinden emin yalan söyleyeceğini ve bu yalana binayen annesine 12 yıl hapis verileceğine pek inanmıyorum, bu da benim düşüncem tabii

Şu habere kadar anne ensestine asla ve asla inanmıyordum, babalarınkini artık duya duya alışmıştım ama (ne kötü alışmıştım demek)
Acaba kadın çocuğa bir cisimle mi cinsel istismarda bulunmuş yoksa çocukla kendisi mi, öffff ben inanamıyorum hala

Eger gercek haberse yaziklar olsun, kadinligina da anneligine de insanligina da..............:KK62:

:KK57: Biri şaka desin..

Anne baba istismarı Avrupa'da daha erken başlamış ve daha yaygın bir durum
sanırım bizde de artık aynı seviyede
bu çocukların psikolojisini düşünemiyorum ben

Back
X