Böyle bir derdim olacağı hiç aklıma gelmezdi :(

kedilove

Tebessüm. Tebessüm.. İçten sıcacık Tebessüm..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
2.002
891
83
İzmir
Selam arkadaşlar lütfen bana akıl verin tıkandım kaldım ben. Ben kpss ye hazırlanacagım bu yıl öğretmenlik bransında. tek babam çalışıyor 57 yaşında benim hiç katkım olmadıgı gibi kitap vs bayagı masrafım olacak. ya ben nasıl para kazanabilirim cahilim ya bilmiyrum aklıma bir şey gelmiyor işte evde para kazanmak vs yazdım hiç bir şey bulamadım. ya bana akıl verebilcek olan var mı bransım agır hani gidip dışarda part time çalışsam desem bu sefer kpss yatar bir sürü ders konu var. ya bır akıl verin lütfen :(

Etüt merkezlerinde part time çalışabilirsiniz. Ücret düşük oluyor ama masraflarınızın bir kısmını çıkarır hem mesleki tecrübe de olur az çok. Ben öyle yapmıştım ama iş çok yoruyor, hazırlanılmıyor onu da söyleyeyim. Kursa gitmeyecekseniz masrafı çok dert değil internet sitelerinden paket halinde alın kitapları taksit seçeneği de sunuyorlar ödemek kolay oluyor.

şöyle bir önerim olabilir kitapları 2.el olarak alsanız? pasajlarda vs bulunuyor. çalışma hayatına girseniz aynı zamanda kpsyi beraber yürütmeniz zor olabilir. internette konu anlatımlı videolar da mevcut aklınızda bulunsun.

İnternet üzerinden kitap vs baksan?
İlle satın almana gerek yok
Bir sürü kaynak var internette
Youtubeda da bir sürü ders videoları var
Ben böyle hallettim şu anki sınav kaynaklarımı, 0 masraf :KK66:

Ek: hatta kendime de kızdım bir önceki sınav için boşuna para vermişim diyerek :)

Evden para kazanamazsin bublar hayal avon gibi seyler icin bile bi mesai harciyorlar boncuk incik isi zaten zaman alior ders calisamazsin ama koton zara kahve dunyasi gibi yerlere part time girerek kendine bi program hazirlayabilirsin farkindaysan lcw yi saymadim cunku pertin cikar orda ....

Selam arkadaşlar lütfen bana akıl verin tıkandım kaldım ben. Ben kpss ye hazırlanacagım bu yıl öğretmenlik bransında. tek babam çalışıyor 57 yaşında benim hiç katkım olmadıgı gibi kitap vs bayagı masrafım olacak. ya ben nasıl para kazanabilirim cahilim ya bilmiyrum aklıma bir şey gelmiyor işte evde para kazanmak vs yazdım hiç bir şey bulamadım. ya bana akıl verebilcek olan var mı bransım agır hani gidip dışarda part time çalışsam desem bu sefer kpss yatar bir sürü ders konu var. ya bır akıl verin lütfen :KK43:
ancak evde özel ders verebilirsin bu şekilde konuları da tekrar etmiş olabilirsin onun dışında pek benimde aklıma gelmiyor evde iş

Evden para kazanmak gibi bi sey yok bence
Illa cikip ter dokmen lazim
Youtubeden video izle
Bi de ikinci el kitaplar al
Letgoda falan var ;)

Back
X