Böyle bir durum yaşayan varmı

Bos gebelikten dolayı kürtaj oldum şu an hamile değilim maalesef. Son adet tarihim 2 Şubat'tı. 21-28 Şubat arası yumurtlama oldu. 6 Mart'ta silik bir şekilde gördüm. İki gün sonra kan testinde 71 çıkmıştı. Normalde adet tarihim de kırk günden aşağı olmuyor hatta bazen geçiyordu. Her bünye de farklı birbirinden. Şu an hamile de olabilirsiniz ama sadece adetiniz gecikmiş de olabilir. Biraz daha bekleyin iki üç gün kadar. Belirtiniz varsa test yapın hatta bence kan verin daha kesin bir çözüm olur.
Teşekkürler pzts kadar beklicem regl olmazsam kan testi vericem 🙏🏻

Düzenli adet gören biriyim.adet 3 gün geçti .göğüslerim dokunamıyırum.hergün yaptığım idrar testi negatif .dün kan testi verdim negatif .göğüslerimin hassasiyeti hamile değilken neden diye kendi kendime soruyorum.acaba kan testini 3 gün sonra tekrarlasam pozitif dönermi .adet oldum diye lavaboya gidiyorum bir şey yok kan testi negatifken pozitif dönen oldu mu
Aynı sorunu bende yaşadım 5 gün geçikti adetim kan idrar testleri negatif göğüslerde hassasiyet bir baktım adet oldum test negatifse adet gelir hamile olsanız çıkardı

Back