- 31 Ocak 2021
- 11
- 2
- 1
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet bittigi gün 1. Gun diye düşünüp 8. Gün iliski olduysa gebelik ihtimali var tabii ki.Merhabalar hanımlar, çocuk düşünmüyorum.adetin 6. Ve 8. Günü korunmaksızın ilişki oldu. Adet döngüm genelde düzensiz ve 1 hafta gecikmeli olur. Lütfen bu durumu yaşayıp tecrübesi olanlar yardımcı olabilir mi, hamile kalmış olabilirmiyim?![]()
Adet bittigi gün 1. Gun diye düşünüp 8. Gün iliski olduysa gebelik ihtimali var tabii
Gerçekten miAdet biter bitmez kalmistim.
Ne ovulasyon ne bisey![]()
Teşekkür ederim paylaşımınız için, aslında çoğu doktorlara göre imkansız gibi görünsede ovulasyon olmadığı için ama demek ki olabiliyor kısmette varsaAdeti biter bitmez yaşadığı ilişkiyle hamile kalan bir arkadaşım oldu. Kendisi de şaşırmış o yüzden paylaşmıştı hatta. İhtimal düşük ama 0 da değil![]()
Pardon bişi sorucaktım, yani adetin bittiği gün mü ilişki yaşadınız ya da kaçıncı günAdet biter bitmez kalmistim.
Ne ovulasyon ne bisey![]()
Bu tabiri hic anlamıyorum. Herkesin adeti ayni gun sürmüyor. 6 gun ben hala regl oluyorum.Teşekkür ederim bilgilendirdiğniz için, adetin başlangıcından itibaren 6. Ve 8. Gün korunmaksızın ilişki oldu
Hemen bittigi gun canim.Pardon bişi sorucaktım, yani adetin bittiği gün mü ilişki yaşadınız ya da kaçıncı gün
Anladım canım teşekkür ederim paylaştığın içinHemen bittigi gun canim.
Çok riskli dönemlerde korunmasız ilişki gerçekten cesaret
15 gün sonra test yapın