- 6 Ekim 2018
- 372
- 113
- 23
Bu bir vicdan mevzusudur cocuklar anne babalari ile ilgilenmek.zorundadirlar ama eşlerinin boyle bir zorunlulugu yok dinimizde de bu sekildedir kisilerin vicdanina birakilmistir diye biliyorum.bu yuzden boyle birseye cocuklar tek basina karar vermek yerine eslerinin de gönülden bakma rizasini alirsa bi anlam bulur.kafasina göre esine sormadan evet demesini biz tuhaf karsiladik bu yuzden.konu saptirilmasin rica ederim. anne babaya bakilmaz diye bir seyi savunmuyorum.mal mulk olacak diye birsey yok sart kosulmasini da hala.itici buluyorum eger vicdanli bir evlat yetistrdiyseniz bunu ogrettyseniz zaten sizinle ilgilenir siz soylemeden bunun sozunu almniza gerek kalmadan.Varsa bir maliniz baksa da bakmasa da zaten hukuken miras kalacaktir .. sizin mirasinizla kendinizi cazip hale getirmek biraz da kisilerin problemidir diye dusunuyorum cocuklarinin boyle olursa kendilerine bakacagini dusunen ebeveynler ayni zihiniyetle kendi anne babalarna bakmislardir yada bakmamislardir bile....umarim bu konuya bakis acimin neden sizden farkli oldguni anlatabilmisimdir.
Son düzenleme: