Böyle bir durumda sizin tavrınız ne olurdu?

Bence doldurmak isteyen ve doldurulmaya müsait insanlar islerini telfondan falanda cok güzel halediyor onun icin bir sey fark etmez yaninda gitmek yada gitmemek
Evet aslında haklısınız benim kv telefonda 2 dakikadan uzun konuşamaz sıkılır. Sanırım ondan o ihtimali eledim. Valla bilemedim. En kesin yol açık açık konuşmak tabiki her zaman.

İşte aradığım şey. Beni anlayan çıktı. Hiç bir şey olmamış gibi davranırsam yaptıkları her şeyi mübah görecekler. Çünkü daha önce de ufak şeyler oldu (ki aslında başkası olsa yüzlerine bakmaz) ben yine sesimi çıkartmadım eşimin hatrı var dedim üstünü örttüm meselenin. Şimdi yine aynısı olacak diye korkuyorum
İnan pek cogumuz eşinin ailesinden hoşuna gitmeyecek şeyler duymus, kişisel sınırı aşan mudehalelere maruz kalmisizdir.Ben bu tür durumlarda yüze karşı doğrudan lafımı söylerim...ha kimse de bu güne kadar "evet ben bu lafı söyledim,hataliyim " demedi ama en azından kendi kulagimla duyduğum lafı duymamış gibi yapmadım.Ben kendi adıma kimsenin huyunu degistirebilecegime inanmadigim için ve aileme/bana iftira atılan bir durum söz konusu olmadigi için tüm iletişimi kesmedim de biraz mesafe koydum.Siz bir tavır koymussunuz bu taviri birden kendiliğinden sonlandirmaniz cidden aleyhinize sonuçlanır.Ama eşiniz çıkar "ben senin haklılığını biliyorum ama ailem atamiyorum satamiyorum beni de anla" der...o zaman KV evine gider inceden "ben eşimin hatri için buradayım başkalarının değil ama eşimin gözümde çok değeri var" der ..mesafeli ama gidip gelmeli bir ilişki yurutursun

Ben gitmem, ailem ordayken gidipte kocamın ailesinde kalmam.o da kalsın orda bırakın birşey olmaz. 2 gün surat asar 3. Gün düzelir. Dert etmeyin.

Back
X