Böyle bir durumla karşılaşan var mı ? :((

YYaReN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2011
4
0
36
Ankara
Öncelikle hepinize merhaba.
Arkadaşlar 5 haftalık hamileyim.ama bende son 7 gündür her gün kanamam oldu.
doktor düşük tehlikesi var dedi.ilaç verdi.
Kasık ağrılarım da başlayınca yine doktora gittim.
Doktor sadece kese gözüküyor bebeğin daha çok küçük olduğu için gözükmüyor bekleyip göreceğiz dedi.
bugün gün boyunca kahverengi akıntı geldi((
Artık panikledim bu sıkıntıdan bebeğimi düşüreceğim nerdeyse ?
Böyle bir durumla karşılaşan arkadaşlar var mı ?(

canım korkma..ben yaşamadım ama çevremde yaşayan var hatta hamileliğim boyunca lekelenmelerim oldu diyenler var..olumlu düşün..herşeyin hayırlısı..inş..bişey olmayacak bebişine..bu arada bol bol dinlen yat..

Doktorum 2 hafta sonra ancak gözükür ve kalp atışları o zaman duyulur dedi(
o zamana kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum...
Normalde 6 haftalık hamileyken ultrasyonda 5 haftalık çıkıyor..
Doktor bunun nedenini eğer bebeğim yaşamını durdurduysa ondan öyle gözüküyordur dedi ((

canım benım sakin olmaya calış ve sıkıntı yapma ..bak akrabamızın biri hamılelıgının ılk haftalarında hatta 3 ay boyunca kanamalı gectı oyle beoyle değil..megersem rahım şeklı farklıymış ve düşük tehlıkesı vardı..her kanamada kesın düştü denıyodu ve hastaneye koşuyorladı..
ama çok şükür hiçbişey olmadı,rabbım korudu ve sımdı 3 aylık..maşşallah saglıklı..
okadar kanamadan sonra kesın düşer gözuyle bakılırken doğdu bıle
oyuzden sakın kafana takma,allahın ıznıyle bısey olmaz ınşallah canım benım :)))

canım sakin ol ve stres yapmamaya çalış.o bile çok tetikler düşüğü.neredeyse her kadın hamileyken lekelenme yaşar.içini ferah tut inşallah sağlıkla ve bebeğinle devam ediceksin bu yola.bol bol dua oku

Aynı dönemde ben de kanama yaşadım. Bir kaç hafta sürdü, progestan kullandım geçti. İlacını kullan ve bol bol dua et canım. Doktorum eğer kimse düşük yapmasaydı yenidoğanlar genellikle hasta ve problemli olarak dünyaya gelirlerdi demişti. Bunu engellemek için düşükler yaşanıyormuş ilk haftalarda. Anormal varlıklar doğmaması için. Allahın taktiri bu. Ama her kanama düşük habercisi değil. Canını sıkma.

slm arakadşlar adetime 1 hafta var test yaptım ilk çizgi çıktı 2.ci çizgi sonradan renksiz olarak gözüktü şuan karnımın sol tarafı sanki çerden cimcikleniyor yda iğne batması gibi bişiler oluyor hafif kaşıntı oluyo hamilemiyim

ikinci çizgi silikte olsa çıktıysa hamile olabilirsin benimde öyle oldu kan testi yaptır yakın zamanda bence

şöle bişi yalnız ilk çizgi renkli çıktı ilerleme durdu t çizgisinde bi uzantı gördüm renk hiç bişi yok daha sonra kızımı yıkadım unuttum onu bir daha baktığımda 2.ci çizgi vardı ama renksiz sanki plastiği kazımışlar çizik olmuş gibi

ikinci çizgi silikte olsa çıktıysa hamile olabilirsin benimde öyle oldu kan testi yaptır yakın zamanda bence

haftaya cuma belli olur zaten ama kan tahlilini 1 hafta gecikmeli yaptırıcam tabi dayanabilirsem geçen agustos ayında dış gebelik geçirdim iç kanamayla sağ tüp enfeksiyon kapınca yırtılmış bu ay smr testi hsg çektirdim herşey ii çıktı yırtılan tüpüm zamanla kendini yenilemiş korkuyorum defalarca dr gidip kese görememekten

bekleyebilirsen 1 hafta sonra yaptır ama kötü şeyler düşünme herşeyden önce hayırlısı olsun,inşallah hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…