Böyle bir elbiseyi nasıl kombinlerim? tesettürlü bayanlar yardım lütfen

Sinoplu57

varsa SEN yoksa SEN...
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2009
2.798
28
358
$5376.webp

Mrb Hanımlar
ben bu elbisenin modelinde diktirmek istiyorum .. lakin kahve tonlarında olsun diyorum.
kuzenımın nişanında giyeceim bu elbiseyi kahve cizmelerle kombine ederim diye düşündüm..
sizce renkler nasıl olmalı?esmerim bana ne türgider.. belime kalın br kemerde düşündüm uygun olur mu?
şık nasıl olabilirim? şal baglamayı düşünüyorum başımada ..
şimdiden teşekkür ederim cvplar için.

Eki Görüntüle 278862

Mrb Hanımlar
ben bu elbisenin modelinde diktirmek istiyorum .. lakin kahve tonlarında olsun diyorum.
kuzenımın nişanında giyeceim bu elbiseyi kahve cizmelerle kombine ederim diye düşündüm..
sizce renkler nasıl olmalı?esmerim bana ne türgider.. belime kalın br kemerde düşündüm uygun olur mu?
şık nasıl olabilirim? şal baglamayı düşünüyorum başımada ..
şimdiden teşekkür ederim cvplar için.

Merhaba canım, öncelikle kuzeninin nişanı hayırlı uğurlu olsn inş.

Elbisen kahverengi olacaksa ayakkabını, çantanı, aksesuarlarını vs farklı renklerde seçmelisin ki kombinasyonun boğucu olmasın. Benim tavsiyem; elbisen kahve olacaksa o sizncir aksesuarlarını da yaptıracaksan şayet onlar gümüş değil altın rengi olmalı. Ayakkabı ve çanta taba rengi olursa hoş durur. şalını da biraz daha iddialı ve kıyafetinden farklı bir renk kullanırsan hem uyumlu hem de şık olabilirsin :34: hardal tonları çok moda bence bu tonlarda bir şal olabilir :34:

$5898086123_ace11ac9b3.webp $ipekevi8.webp

canım cok teşekkür ederim cevabın için..
şal meselesindehiç böyle düşünmemiştim.akıl akıldan ustundur.. Allah razı olsun:31:

Back
X