böyle bir erkek duydunuz muuuu !!!!!!

jasmindgrsy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2012
332
6
46
İstanbul
ben boşanıyorum bılıosunuz ancak kafama takılan ınanılmaz b sorun var: esım her sınırlendıgınde kendını yere atıp sınır krızı gecırıordu, bıldıgınız yere, bıkeresınde sokakta yaptı, gıttı cımlerın ustune attı kendını, bagırdı cagırdı, bırde kendıne vuruodu, kafasına, ama nasıl vurmak yazık ben acıordum halıne, gerekçesini soruyorum ben onu sevmıyormusum, ya aebmesem hadı dıyordum kım bnu yaar kendıne??? sıze sorum su bole bır erkek duyup goren bılen varmı?? cok merak edıyorum bu hastamı? hastaysa hastalıgı ne ?? sınırlimi???

kendini kaybediyor galiba:53: ilk defa duydum böyle bir şeyi
bir insan ancak kendını kaybettiği zaman yapar böyle hareketleri
herkesin içinde yaptığına göre, cidden o anda kendınden haberı olmuyor.

Son düzenleme:
Allah Allah çok şaşırdım hayatımda ne duydum ne de gördüm..
Kasıtlımı yapıyor acaba ciddi bir hastalık mı bu :ssz:
Kötü bir durum:50:

kesinlikle hasta canım hani çok büyk bir olay olur yaşanır ama birden çok yaşanan bi durumsa bu kesinlikle yardım aması gerekir. bide erkekler daha dirayetli biz kadınlardan aslında dirayetli eğilde vurdumduymazlar eşin bldiğin sinir krizi geçiriyo etraftan gören olur rezil olurum falan düşüncesi yo oluyo belliki. gerçekten önemli derecede hasta sanırım. bu yüzdenmi boşanıyosunuz. yani her krizinden sonra sen beni sevmiyosun diyen bi adam demekki seni kaybetmekten çok korkuyo

Pardon yanlış anlamayın da boşanıyormuşsunuz madem
Evliliğiniz süresince bu konuyu araştırıp, psikolojik destek alması konusunda yardımcı olsaydınız keşke
Bu saatten sonra ayrılırken neden dert ettiniz ki?

aklıma geldi aslında biraz düşününce,, benim amcamın kızı 20 yaşında şuan ama biraz sorunlu bi çocukluk geçirdi..
ve dediğiniz gibi kendini tokatlar yerden yere atardı saçlarını çekerdi ve aglarken türkü söyler gibi aglardı..
bi iki doktora gittiler sanırım çok görüşmediğimiz için bilemiyorum ..
ama bence eşiniz hasta :ssz:

belkide hayatının merkezinde sen varsındır ve bir daha olmayacagını hissettiğinde aşırı tepki veriyor olabilir.ya da kendini kaybediyor böyle bir durumda

slmmm....Esin seni kaybettigi icin basini cokkk vuracak duvarlara saga sola sanirim prova yapiyor:))) Saka bir tarafa hasta olmasi icin bunu bilincsizce yapiyor olmasi lazim

bilerek yapiyorsa zaten rol yapiyordur...Yardim almasi gerektigini söyle bence...Bir sorunu olup olmadigina doktor karar verir zaten....

ben boşanıyorum bılıosunuz ancak kafama takılan ınanılmaz b sorun var: esım her sınırlendıgınde kendını yere atıp sınır krızı gecırıordu, bıldıgınız yere, bıkeresınde sokakta yaptı, gıttı cımlerın ustune attı kendını, bagırdı cagırdı, bırde kendıne vuruodu, kafasına, ama nasıl vurmak yazık ben acıordum halıne, gerekçesini soruyorum ben onu sevmıyormusum, ya aebmesem hadı dıyordum kım bnu yaar kendıne??? sıze sorum su bole bır erkek duyup goren bılen varmı?? cok merak edıyorum bu hastamı? hastaysa hastalıgı ne ?? sınırlimi???

Biraz daha farklısını duydum . Kafasını duvarlara vurup , kendisini yerlere atıp tepiniyormuş , güya sinir krizi geçiriyormuş . Tabi bu arada çenesi de çalışıyormuş . Hakaretler ediyormuş ; eline bıçak alıp kendini kesmekle tehdit ediyormuş , olmadı , o da senin eşin gibi beni sevmiyorsun vs vs diyormuş . Dışarıda olsa , sanırım aynı eşin gibi davranır .

Büyük ihtimalle blöf yapıyor , seni korkutmaya çalışıyor . Bu şekilde seni elinde tutmak istiyor , tutacağını düşünüyor .
Senin merhamet duygunu kullanıyor .

Ruh hastası bunlar ; çünkü bir insanla anlaşamıyorsan , ayrılır yoluna devam edersin . Böyle aptalca hareketlerde bulunmazsın . Hastaysa tedavi olsunlar , yoksa bunlar , sağlıklı insanı da hasta eder , ALLAH korusun bu insanlardan tüm insanlığı inşaallah , amiiiiiiiiiiinnnn ...

kesinlikle hasta canım hani çok büyk bir olay olur yaşanır ama birden çok yaşanan bi durumsa bu kesinlikle yardım aması gerekir. bide erkekler daha dirayetli biz kadınlardan aslında dirayetli eğilde vurdumduymazlar eşin bldiğin sinir krizi geçiriyo etraftan gören olur rezil olurum falan düşüncesi yo oluyo belliki. gerçekten önemli derecede hasta sanırım. bu yüzdenmi boşanıyosunuz. yani her krizinden sonra sen beni sevmiyosun diyen bi adam demekki seni kaybetmekten çok korkuyo

ole dıodu asırı korkuodu, ama hıc utanma yok herzaman heryerde benle anlaşamadıgı her an , anneısn yannda benm annemn yannda, sokakta, akrabaların yanında, ayyy ben cok bunalmıştım, nefret edıodum tartısmaktan, sokakta kendını yere atmak nedır tovbe tovbe??? :)))) bak yıne gulesım geldı, kardesım dıodukı abla o kendını yere atıosa sende at utansın dıodu yazık ahahahaha

sinirli felan değil hasta, psikiyatristen randevu alın en yakın zamanda

bebegım boşanıoruz ıflah olmadı, son gıdısıde anormal, kavga ettık gıdıorum ozur dıle dedı, dılemıycem dedım gıttı ıZmıre ondan sonra dava acmıs , deli la bıldıgın deli, pskıyatrıye goturdum ılaç verdı , öfke kontrolü yok dedıler, bana sınırlenıomus, kendını ıfade edemıomuş ole dıo bana, tamam da yere atmak kafana vurmak nedır yaa, bıde kendımı oldurucem dıye tehdıt edıodu, bende dur napıosun falan dıye aglıodum sırf goz korkutma bence yapmıodu cunku

kardesım dıodukı abla o kendını yere atıosa sende at utansın dıodu yazık ahahahaha:)))))))) vallahi bende bu cümlene cok güldüm yaaa:)

Pardon yanlış anlamayın da boşanıyormuşsunuz madem
Evliliğiniz süresince bu konuyu araştırıp, psikolojik destek alması konusunda yardımcı olsaydınız keşke
Bu saatten sonra ayrılırken neden dert ettiniz ki?

nasıl bır onyargıdır bu:))) doktora goturdum arastırdım netten, ornegı nette bıle yok:)) bırlkte gıttık doktora , benı anlatmıs doktora, doktor anksiyete ve öfke kontrolü falan dedı de kimsede duymadım merak ettım, ozaman cok araştırdım da sız yoktunuz hala kendımı sucluorum hani kavga yuzundenmş oluodu ole dıye de kımse sınırlense bole yapmaz merak ettım ıznın olursa:)))

Biraz daha farklısını duydum . Kafasını duvarlara vurup , kendisini yerlere atıp tepiniyormuş , güya sinir krizi geçiriyormuş . Tabi bu arada çenesi de çalışıyormuş . Hakaretler ediyormuş ; eline bıçak alıp kendini kesmekle tehdit ediyormuş , olmadı , o da senin eşin gibi beni sevmiyorsun vs vs diyormuş . Dışarıda olsa , sanırım aynı eşin gibi davranır .

Büyük ihtimalle blöf yapıyor , seni korkutmaya çalışıyor . Bu şekilde seni elinde tutmak istiyor , tutacağını düşünüyor .
Senin merhamet duygunu kullanıyor .

Ruh hastası bunlar ; çünkü bir insanla anlaşamıyorsan , ayrılır yoluna devam edersin . Böyle aptalca hareketlerde bulunmazsın . Hastaysa tedavi olsunlar , yoksa bunlar , sağlıklı insanı da hasta eder , ALLAH korusun bu insanlardan tüm insanlığı inşaallah , amiiiiiiiiiiinnnn ...

heh bubdedıklerının hepsini yapıodu, yok zaten bosanıoruz, blöftu sanırım ama belki de hasta, merak ettım ya, aylarca arastırdım baulamadım da sıze sorayım dedım, borderlıne dıye bı hastalıktan bahsedırolar, benım asıl sorum su, herkes tartıstıgında bolemı tepki verıl ya, ustune gıtsenız bıle

bıde soluodum ya nıyea her dedıgıme bukadar takılıosun sınırlıyken soledım ıste dıodum, eleştırye tahammulu yok, erkekler evet vurdumduymaz olur bu olamıodu anlamadım yaaa

Tatlim eskiden öfke kontrolü diye bisimi vardi...bu tip insanlara saman alevi gibi bi parlar bir söner diyolardi:) aman diyim zaten bosaniyormussun en azindan öyle bir durumda

uzaginda dur azicik:)

ole dıodu asırı korkuodu, ama hıc utanma yok herzaman heryerde benle anlaşamadıgı her an , anneısn yannda benm annemn yannda, sokakta, akrabaların yanında, ayyy ben cok bunalmıştım, nefret edıodum tartısmaktan, sokakta kendını yere atmak nedır tovbe tovbe??? :)))) bak yıne gulesım geldı, kardesım dıodukı abla o kendını yere atıosa sende at utansın dıodu yazık ahahahaha

önceki konularınızı okudum. bişey sorucam eşiniz siz tanımadan öncede böyle krizler geçiriyomuymuş????

Tatlim eskiden öfke kontrolü diye bisimi vardi...bu tip insanlara saman alevi gibi bi parlar bir söner diyolardi:) aman diyim zaten bosaniyormussun en azindan öyle bir durumda

uzaginda dur azicik:)
haklısın bı kadın vardı bırde adam gıbı adam, bole afedersın karı gb kendını yerden yere atanını ben kocamda gordum, hala uyumadan once o hallerı gelır aklıma da uzagım cok sukur

önceki konularınızı okudum. bişey sorucam eşiniz siz tanımadan öncede böyle krizler geçiriyomuymuş????

annesı sınırlı o sınırlendımı ben hıcbısey demem doodu, bana da ole yap dıodu, gecırmıomus tabıkı, gecırse de bana solerlermı sana oplumuzu kazıkladık kımse almıodu dıye :))) valla orası muallak sadece bıldıgım benı cok sevdıgı ıcın yapıomus bole, annesı bu halını ne duydum ne gordum, senı sevdıgınden berı bole dıodu, cok saolsun normali benı bulmaz

Back
X