Böyle bir ev...

Amemonya

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2019
313
273
53
39
Merhaba arkadaslar, yeni derdimle karşınızdayım🙂.Şu an yasadıgım ev buyuk,güzel,balkonlu,otoparklı giriş katta bir ev.Sakin pek komşuluk olmayan bir mahalle.Ama tek avantajı cocugumun okuluna yakın olması.Dezavantajı nereye gidersem gideyim arabayla gitmek zorunda olmam.Avm ye gitmek istesem taksıyle.İki çocukla markete gitmek bile cok zor oluyor.Kirası yüksek ve yaza zam yapılacak.

Tayinimden dolayı işe başka bir semte gidip gelmeye basladım,iki vesayıt yapıyorum.Orada ev bakmaya basladım.

Bir ev buldum cok az kapora verdim karar asamasındayım.Bu ev şu an oturdugum eve göre eski ama oturulmayacak gibi değil yaşanacak gibi,temiz düzenli burdaki eşyalarım sıgacak gibi sadece cocuk odası küçük şimdiki evime göre.Çocuk odasına sadece yatak ve şifonyer sıgacak gibi.5 katlı apartmanın en üst katı ve merdivenli.Balkonu yok ama üst katta her dairenin kullandıgı eşyalarını koydugu sigara içmeye cıktıgı mangal konserve gibi şeylerin yapılabilecegi bir alan var.Heryere yakın yan sokakta ihtiyacım olabilecek herşey var.Heryer yürüme mesafesi.İşyerime yakın. Sizce ne yapmalıyım? Biraz daha bekleyip balkonlu alt katlarda bir ev mi beklesem yoksa lokasyonu güzel olan bu yeri mi tutsam?

Ev bana mantıksız gelmedi çocuk okula nasıl gidecek. Servis parası + uyku zamanından çalınacak çocuğun. Okulunu değiştirmeyi mi düşünüyorsunuz

Kötü yerden daha az kötü bir yere geçmenin manası yok. Bence içinize sinen bir ev bakin. Balkon şart ayrıca.
Balkon olmasa da daha alt katlarda mı olmalı dıyorum.Şu an dusundum heryere yakın ama ıkı cocukla markete gitmeye kalksam önce onları eve cıkarıp sonra esyaları cıkarmam lazım.

Balkonsuz olması ve asansorsuz olması kötü. Ben üçüncü kattayim asansör yok ve ben bile zorlanıyorum alışverişte.

Benim oturduğum binada 5 katlı asansörsüz. 5. kata taşınan herkes senesini doldurup çıkıyor hiç daha fazla duran görmedim. o kata misafir gelenler bile çıkarken söyleniyor düşünün

Merhaba arkadaslar, yeni derdimle karşınızdayım🙂.Şu an yasadıgım ev buyuk,güzel,balkonlu,otoparklı giriş katta bir ev.Sakin pek komşuluk olmayan bir mahalle.Ama tek avantajı cocugumun okuluna yakın olması.Dezavantajı nereye gidersem gideyim arabayla gitmek zorunda olmam.Avm ye gitmek istesem taksıyle.İki çocukla markete gitmek bile cok zor oluyor.Kirası yüksek ve yaza zam yapılacak.

Tayinimden dolayı işe başka bir semte gidip gelmeye basladım,iki vesayıt yapıyorum.Orada ev bakmaya basladım.

Bir ev buldum cok az kapora verdim karar asamasındayım.Bu ev şu an oturdugum eve göre eski ama oturulmayacak gibi değil yaşanacak gibi,temiz düzenli burdaki eşyalarım sıgacak gibi sadece cocuk odası küçük şimdiki evime göre.Çocuk odasına sadece yatak ve şifonyer sıgacak gibi.5 katlı apartmanın en üst katı ve merdivenli.Balkonu yok ama üst katta her dairenin kullandıgı eşyalarını koydugu sigara içmeye cıktıgı mangal konserve gibi şeylerin yapılabilecegi bir alan var.Heryere yakın yan sokakta ihtiyacım olabilecek herşey var.Heryer yürüme mesafesi.İşyerime yakın. Sizce ne yapmalıyım? Biraz daha bekleyip balkonlu alt katlarda bir ev mi beklesem yoksa lokasyonu güzel olan bu yeri mi tutsam?
Yazin balkonsuz ev çok sıkıntılı oluyor size tavsiyem balkonlu ev bakin. Küçük de olsa balkonu olsun. Kurutma makineniz varsa camasir kurutma sorun olmaz ancak sigara icen misafire balkonsuz ev çok sorun oluyor. Yazın bir çayını falan icmek istiyor insan oturup. Ne bileyim mutfak islerine duskunsen biber vs kurutuluyor çok iş görüyor :)

Ay asansör de yokmus simdi fark ettim. Asansörsüz 5 kat iskence. Marketten pazardan bir toplu alisveris yapsan perisan olursun. En hafif deterjan 2-3 kilo sadece.. iyi düşün.

Şu anki evime marketler cok uzak.Buranın karsısında avm var ve metrobus otobus drakları cok yakın.Ama dedğiniz gibi en ust kat bilemedim tereddütteyim.
Ben tutmazdım küçükte olsa balkonlu ev isterim, sanırım hiç bir evin balkonu yok sigara içilmeye çıkıldığına göre orada sürekli insanlar olacak gürültü vs olur konserve filan yapılıyormuş orada yakılan ateşin alt kata zararı olabilir yani size zamanla birde orada çöplerini vs bırakırlar onlarla uğraşmak zorunda kalırsınız.

Bir hafta once ikinci kata yerlestim
Bacaklarim agriyor tam bir izdirap kucuk cocukla ve esyalarla cikmak
Brnce en buyuk sorun asansorsuz ve besinci kat olmasi

Balkon suz ev olmasın ya.merdivenli 5.kat işkence. Hiçmi market pazar alışverişiniz olmayacak.ben olsam tutmam

Ben tutmazdım küçükte olsa balkonlu ev isterim, sanırım hiç bir evin balkonu yok sigara içilmeye çıkıldığına göre orada sürekli insanlar olacak gürültü vs olur konserve filan yapılıyormuş orada yakılan ateşin alt kata zararı olabilir yani size zamanla birde orada çöplerini vs bırakırlar onlarla uğraşmak zorunda kalırsınız.
Baca yaptırmıslar duman cıksın dıye.

Back
X