Merhaba arkadaslar, yeni derdimle karşınızdayım

.Şu an yasadıgım ev buyuk,güzel,balkonlu,otoparklı giriş katta bir ev.Sakin pek komşuluk olmayan bir mahalle.Ama tek avantajı cocugumun okuluna yakın olması.Dezavantajı nereye gidersem gideyim arabayla gitmek zorunda olmam.Avm ye gitmek istesem taksıyle.İki çocukla markete gitmek bile cok zor oluyor.Kirası yüksek ve yaza zam yapılacak.
Tayinimden dolayı işe başka bir semte gidip gelmeye basladım,iki vesayıt yapıyorum.Orada ev bakmaya basladım.
Bir ev buldum cok az kapora verdim karar asamasındayım.Bu ev şu an oturdugum eve göre eski ama oturulmayacak gibi değil yaşanacak gibi,temiz düzenli burdaki eşyalarım sıgacak gibi sadece cocuk odası küçük şimdiki evime göre.Çocuk odasına sadece yatak ve şifonyer sıgacak gibi.5 katlı apartmanın en üst katı ve merdivenli.Balkonu yok ama üst katta her dairenin kullandıgı eşyalarını koydugu sigara içmeye cıktıgı mangal konserve gibi şeylerin yapılabilecegi bir alan var.Heryere yakın yan sokakta ihtiyacım olabilecek herşey var.Heryer yürüme mesafesi.İşyerime yakın. Sizce ne yapmalıyım? Biraz daha bekleyip balkonlu alt katlarda bir ev mi beklesem yoksa lokasyonu güzel olan bu yeri mi tutsam?