Böyle bir şey varmısıdır kızlar

Kova_Kadini

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2023
172
26
13
Kızlar hamile olanların yüzü güzelleşir mi parlakları mı? Böyle bir şey varsa kaçıncı haftada gösterir acaba

Kızlar hamile olanların yüzü güzelleşir mi parlakları mı? Böyle bir şey varsa kaçıncı haftada gösterir acaba
Evet var benim cildim çok güzelleşmişti gerilmişti parlaklaşmıştı. Daha hamile olduğumu bilmezden başlıyor 😁 herkes ne kullandığımı sormuştu kısa bir dönem hasta gibi görünüp eski canlılığına geri dönmüştü

Erkek bebek anneyi guzellestirir yuzu canlanir saçları parlar, kız bebek annenin güzelliğini alır yüzünde lekelenme saçlarda dökülme oluyor diye çevrede duydum

Bu tamamen kişiden kişiye değişir aslında, direkt olarak gebelik cilde iyi geliyor denmesi yanlış. Kiminin cildini bebek gibi yapar, kiminin yüzünde lekelenme vs. olur, hiç belli olmaz

Evet var benim cildim çok güzelleşmişti gerilmişti parlaklaşmıştı. Daha hamile olduğumu bilmezden başlıyor 😁 herkes ne kullandığımı sormuştu kısa bir dönem hasta gibi görünüp eski canlılığına geri dönmüştü
Az önce tanıdığım vana yüzün parlamış dedi güzellik gelmiş dedi de 🤦‍♀️🤦‍♀️

Kafama bir şeyi çok takıyorum aksi taktirde çok korkuyorum inşallah ondandır ya 🥹🥹🥹

Benim yüzüm defalarca tedavi görmeme rağmen sivilce doluydu. Aile hekimim ilaç falan içme hamile kalınca düzelir demişti inanmamıştım ama gerçekten yüzüm bebek poposuna dönmüştü ve her gören güzelleşmişsin diyodu ☺️

Genelde artan östrojen hormonunun faydaları 😆 doğuma kadar etkisini gösterip doğumdan sonra azalıyor. Sindirellanın kül kedisine dönüşmesi gibi 😂

Benim yüzüm defalarca tedavi görmeme rağmen sivilce doluydu. Aile hekimim ilaç falan içme hamile kalınca düzelir demişti inanmamıştım ama gerçekten yüzüm bebek poposuna dönmüştü ve her gören güzelleşmişsin diyodu ☺️
Maşallah diyim o saman nazar değmesin

5+2 iyken, tırnaklarım ilk defa yıllardır o kadar sağlıklı olmuştu.

O güzellik bir bana uğramadı galiba 😅
Ömrü hayatımda, ergenliğimde çıkmayan sivilce çıktı yüzümde. Alnımda binlerce sivilce var. Burnumun kenarları, çenem her yerimi kapladı. Doktor normal diyor 🤷🏻‍♀️

Back
X