- 5 Temmuz 2023
- 172
- 26
- 13
- Konu Sahibi Kova_Kadini
Kızlar hamile olanların yüzü güzelleşir mi parlakları mı? Böyle bir şey varsa kaçıncı haftada gösterir acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet var benim cildim çok güzelleşmişti gerilmişti parlaklaşmıştı. Daha hamile olduğumu bilmezden başlıyorKızlar hamile olanların yüzü güzelleşir mi parlakları mı? Böyle bir şey varsa kaçıncı haftada gösterir acaba
Az önce tanıdığım vana yüzün parlamış dedi güzellik gelmiş dedi deEvet var benim cildim çok güzelleşmişti gerilmişti parlaklaşmıştı. Daha hamile olduğumu bilmezden başlıyorherkes ne kullandığımı sormuştu kısa bir dönem hasta gibi görünüp eski canlılığına geri dönmüştü
Oda doğru stresten falan acaba olur mu bu etkenBu tamamen kişiden kişiye değişir aslında, direkt olarak gebelik cilde iyi geliyor denmesi yanlış. Kiminin cildini bebek gibi yapar, kiminin yüzünde lekelenme vs. olur, hiç belli olmaz
Hem stresten hem de hormonal değişimden kaynaklı olabilir bu. Bazı bünyeler daha az duyarlı hormonal değişikliklere bu da lekelenme, kaşıntı vs. yapabilir ciltte normaldir yaniOda doğru stresten falan acaba olur mu bu etken
Maşallah diyim o saman nazar değmesinBenim yüzüm defalarca tedavi görmeme rağmen sivilce doluydu. Aile hekimim ilaç falan içme hamile kalınca düzelir demişti inanmamıştım ama gerçekten yüzüm bebek poposuna dönmüştü ve her gören güzelleşmişsin diyodu![]()
Evet var, hemen basliyor ostrojen salinimiylaKızlar hamile olanların yüzü güzelleşir mi parlakları mı? Böyle bir şey varsa kaçıncı haftada gösterir acaba
İlk haftalardan başlıyor.Hamileliğin kaçıncı evresinde gösteriyor peki bu
Bence işk adet geciken günden başlıyo hatta kirpik olayıda doğru kirpiklerim hep rimel sürülmüş gibiydiMaşallah diyim o saman nazar değmesin
Teşekkür ederimEvet var, hemen basliyor ostrojen salinimiyla