- 9 Aralık 2012
- 1.973
- 326
- 113
- Konu Sahibi brokensmile7
hersey fılmlerde guzel zaten gercekcı degılde ondan nerde oyle askAy cok özenicem kesin cok merak ettim 😸😸 cok imrenirim ama kaptirmam ya kendimi 😛![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hersey fılmlerde guzel zaten gercekcı degılde ondan nerde oyle askAy cok özenicem kesin cok merak ettim 😸😸 cok imrenirim ama kaptirmam ya kendimi 😛![]()
Ay gerçekten mi , bide eskiden asik oldugu kadinmis ne sinir bozucu 😯Guvenle alakali cok buyuk problemler yasadk gercktn.ama smdi nesela bi ornek veriyim bnde once gerckten sevdgi kisi dayisinin kiziyms.ve o kiz su an evli cocuklu.daha bir ay once kiz kocami ozelden arayip askini ilan etti.eski selcuk olsaydi bunu kullanr beni aldatrdi belki ama selcuk sirf o kiz bni cok uzdu die ona oyle bi oyun oynadiku kiz resmen kendi kazdgi kuyuya dustu.bnden ozur diledi yalvardi elimizdekileri kocasina vermeylm die.bu arada elimizdekiler dedugim konusmalari kaydettik falan.bu bnm icin askinin ispatidir.sirf ona daha cok guvenym uzulmym die herseyi bnm gozum onunde yapti
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benim erkek arkadaşımda aynı anlattıgın gibiydi bnmle yakın arkadaştı hatta tipimle fln da dalga geçerdi ama bak şimdi köpek gibi seviyo sevdiğiine de eminim ama 1 ay da bunu başarman zor boyle tipleri adam etmek için gerçekten sevip kendileri gelmesi gerekir ben 3 sene uğraştım 3 sene sonra o kendi geldi bana
Aynen öyle yaa bide nasi ozendiriyolar sonra beklentimiz yukselince hayal kirikligina ugruyoruzhersey fılmlerde guzel zaten gercekcı degılde ondan nerde oyle ask![]()
![]()
Onu çok seviyorum ama malesef dikkatini cekmeyi biturlu beceremedim, genelde hoslandigim kisilerden yuz almis biri olarak böyle gorunmez olmak cok zoruma gidiyor.. ve 1 aya kalmadan gidicek ve bidaha onu hic goremycem napicagimi bilmiyorum bu gidecegi 1 ay icinde onu gitmeden gorebilecegimde muamma...
Size 2 sorum var, bu insan biraz ucari bi tip su filmlerde olan hic biseyi umursamayan anin tadini cikaran kimin ne dedigini hic bizaman onemsememis cool takilan cok rahat yetismis hatta agzi bıraz bozuk bi tip
Aranizda böyle biriyle ilsiki kurabilen , onu duzeltebilen vs var mi yada o kisiyi etkileyebilmis olan?
Bir de bu kisinin suan bi flortu var ama o kisiyle afedersiniz cinsel konular yuzunden cikiyolar (ben kiza bisey demeye calismiyorum sosyal medyadan sahit oldum bu is icin takildiklarina) sizde onun oyle bi sevgilisi varken benim onun icin hala umut beslemem etik mi? Suan duygusal dusundugum icin bu konuda emin olamadim bide disardan bi gozun degerlendirmesini istedim...
anım kendini çok fazla bağlamadan unut gitsin. düşün ki öyle bir adam evlensen de aynı olur değişmez. hani insan 7 de neyse 70 de de odur yani. farklı olmaz olamaz alışmamıştır çünkü.![]()
Ay cok özenicem kesin cok merak ettim 😸😸 cok imrenirim ama kaptirmam ya kendimi 😛
yıl 2014 pek bır beklentı ıcıne gırmemek laızm devır odun devrı valla vurdugun zman ses bıle cıkıyor ozenmedım desem baya bır sallamış olurum sanırım ay cokk ozendım :26:Aynen öyle yaa bide nasi ozendiriyolar sonra beklentimiz yukselince hayal kirikligina ugruyoruz![]()
ben arkadaşların dediğine katılmıyorum bence açılmalısın ne olursa olsun ama sadece açıl açıldıktan sonra ne bi bakış at ne de baska bir mesaj üstüne düşme bırak merak etsin seni :)
Ay gerçekten mi , bide eskiden asik oldugu kadinmis ne sinir bozucu 😯
ama cok sevindim ya duzeldigine az da olsa varmis demekki boyle duzelenler :))
Belliki sizi cok seviyor ama... insallah devam edersiniz boyle :)
yıl 2014 pek bır beklentı ıcıne gırmemek laızm devır odun devrı valla vurdugun zman ses bıle cıkıyor ozenmedım desem baya bır sallamış olurum sanırım ay cokk ozendım :26:
Haha![]()
Simdi insanlar birbirlerine sanal alemden falan aciliyor yada ordan tanisiyolar sevgili oluyolar vs.. ay en istemedigim sey hep cok basit gelmistir biraz fazla ask filmi izliyorum sanırım benim tanisma/sevgili olma hayalim hic böyle degil 😸
Umarim basima gelmez ya boyle diyorum ama ... 😸
Diyosunuz..ay o cok zor iste , beni sevmedigini biliyorum cunku daha fazla kirilabilirim :/
Onun beni cok sevdigine tum kalbimle inanyrm.bak cnm bz sevgiliyken o bnden vazgecmk.icin burdan gidiyrm die yalanlar soyledi ama bn ondan vazgecmdm.sni beklerim pesndn gelirim ddm.ondan vazgecmycgmi anlaynca yalani brakti
Teknolojı gelıstı hayatım yapacak bırsey yok bunlar sanal bebekte yaparlarHaha![]()
Simdi insanlar birbirlerine sanal alemden falan aciliyor yada ordan tanisiyolar sevgili oluyolar vs.. ay en istemedigim sey hep cok basit gelmistir biraz fazla ask filmi izliyorum sanırım benim tanisma/sevgili olma hayalim hic böyle degil 😸
Umarim basima gelmez ya boyle diyorum ama ... 😸valla sımdı buyuk konusmayalımda ne olur ne olmaz ALLAH bılır karsına tabıkı dogru durust bırısı cıkar ınsallah gercı bunlar sanalde pek yokta
​bu kırıterlerı bulamazsın
Genelde boyle tipler isrardan pek hoslanmazlar diye biliyorum ben ama.. 😮
Siz ustune dustukce onun sogumasi gerekmiyomuydu, onda ters etki yapmis:)
Ay aynen buyuk konusmak hic istemiyorum 😸😸Teknolojı gelıstı hayatım yapacak bırsey yok bunlar sanal bebekte yaparlarvalla sımdı buyuk konusmayalımda ne olur ne olmaz ALLAH bılır karsına tabıkı dogru durust bırısı cıkar ınsallah gercı bunlar sanalde pek yokta
​bu kırıterlerı bulamazsın
Amin insallah karsima dogru durust birisi cikar (reelden 😸 ) umarim (sizin yoksa) sizinde cikar hayirli birisi cok samimi ve tatlisiniz tesekkur ederim😺😺
Haha![]()
Umarim basima gelmez ya boyle diyorum ama ... 😸
Ay aynen buyuk konusmak hic istemiyorum 😸😸
Amin insallah karsima dogru durust birisi cikar (reelden 😸 ) umarim (sizin yoksa) sizinde cikar hayirli birisi cok samimi ve tatlisiniz tesekkur ederim😺😺[/QUOTE rıca ederım canım ınsallah amın senın adına ben evlıyım canım tesekkur ederım guzel dıleklerın ıcın![]()
4 yil bekledi demeeek. Ay cok tatlisiniz yaa cok sevdim sizi :))Etki su an 1,5 yillik evliyiz.cnm bn kndmden emindim bnmki geeck asktiii.ilk anda.ole hemende evlenmdo.babam bni vermedi hemn.bni tam 4 yil bkledi.sevmeyen adam bekler miydi.ne ugrascm der ceker gidrdi.ama bu yuva icin o bnden daha cok ugrasti gercktn
en azından denemiş olursun gerçeği bilirsin sen elinden geleni yapmış olursun :)
4 yil bekledi demeeek. Ay cok tatlisiniz yaa cok sevdim sizi :))
Ben bu gerçek ask diyemedigim icin sizin kadar sabırli ve kararli olamam
Cok guzel hikayeniz (sizin icin degismesi, sizi beklemesi falan) :))