• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boyle biriyle evlenilirmi ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla bende kaçırmam:))))
çok iyi düsün ama yinede tatlım hakkında hayırlısı ve en güzeli olsun canım....

şimdi sevgilin ne kebapı yakıyo nede şişi evlenince herşey değişmiycek tabiki ama değişen şeylerde olcak emin olabilirsin şimdi sana e hadi madem bi evlen dene diyemeyiz çalışmayı sevmiyor demen çok kurcaladı kafamı CADIARZU evlenince hayat toz pembe olmayacak tatlım iii düşün doğruyu bulacağına eminim

Arkadaslar fikirlerinize ihtiyacim var . 2 yillik bi iliskim var ve evlilik planlari kuruyoruz fakat kafami karistiran bazi seyler var.
Sevgilimin artilarida var ama eksileride , Bana yardimci olun birlikte cikalim isin icinden.

Erkek arkadasimin eksileri : Cok sinirli birisi sinirlenince resmen gozu donuo ama bugune kdrda bana hicbi zarari dokunmadi , sinirlenince kufur edio ( ama disa donuk kufurler benim sahsima deil yani ) , Pek calismayi sevmez ( ama calisio ailesine bakabilecek kadar guclu )

Artilari : Beni okadar sevioki bana bakarken bazen gozleri doluyo , Herzaman yanimda oldu, kotu gunumde benle birlikte agladi , iki sene icinde hicbi yanlisi olmadi bana karsi , ailesiyle aram cok iyi ,cok hayat dolu ve neseli cok sosyal bi insan, birlikte cok gzl vakit gecirioruz . Cok kaprsilerime ragmen beni hic birakmadi ve iliski bitmemesi icin herzmn cok caba gosterdi.

Simdi siz soyleyin boyle biriyle evlenilir mi ?

Canım çalışmayı pek sevmemesi ileride sorun yaratabilir. Erkeğin çalışmamayı sevmeme gibi bir şansı yok çünkü. Ama genel olarak herkezin mutlaka olumsuz taraflarıda vardır. Senin içinde şüphe varsa sağlıklı bi evlilik olmaz. Evleneceğin insanı seçerken her yönden bakmalısın..
.

sen onay mı bekliyosun zaten artılarının fazla olduğu belli evet evlen diye tasvip edilmek istiyosun

ama sen bu insanla hayatını birleştiriceksen bunu kararını verebilcek kadar tanımışsındır heralde

karar vermesi gereken sensin...

ayrıca herkesin hataları eksileri olabilir kimse kusursuz değildir fikrimce...

yani evlenmemeni grektiricek büyük bi eksi göremedim ben mutluluklaryerimseniben

bazi erkekler soylenir ama laftadir..belkide seninkide oylesine diyordur.. ama artilari bende agir bastiikaydirigubbakcemile5

Arkadaslar fikirlerinize ihtiyacim var . 2 yillik bi iliskim var ve evlilik planlari kuruyoruz fakat kafami karistiran bazi seyler var.
Sevgilimin artilarida var ama eksileride , Bana yardimci olun birlikte cikalim isin icinden.

Erkek arkadasimin eksileri : Cok sinirli birisi sinirlenince resmen gozu donuo ama bugune kdrda bana hicbi zarari dokunmadi , sinirlenince kufur edio ( ama disa donuk kufurler benim sahsima deil yani ) , Pek calismayi sevmez ( ama calisio ailesine bakabilecek kadar guclu )

Artilari : Beni okadar sevioki bana bakarken bazen gozleri doluyo , Herzaman yanimda oldu, kotu gunumde benle birlikte agladi , iki sene icinde hicbi yanlisi olmadi bana karsi , ailesiyle aram cok iyi ,cok hayat dolu ve neseli cok sosyal bi insan, birlikte cok gzl vakit gecirioruz . Cok kaprsilerime ragmen beni hic birakmadi ve iliski bitmemesi icin herzmn cok caba gosterdi.

Simdi siz soyleyin boyle biriyle evlenilir mi ?

yorumları okumadım direk cevap yazmak istedim...çünkü senin şu anki halin bikaç sene önceki benle aynı...bende senin gibi artı ve eksilerini çıkarmıştım böyle...tabi benim liste daha uzundu....

eksiler yönünden özellikle....canım bu tür konularda kararı verecek olan sensin öncelikle bunu söyliyim...biz sadece fikir söylüyoruz...eksilere baktığımda sinirli demişsin küfür ediyor demişsin...şimdi benim ayrıldığım sevgilimde sinirliydi....ama onun sinirinin ucu bana da dokundu bana hastayken el kaldırdı ve ben bu yüzden bitirdim ki 4senelik bir ilişkiydi....sen diyorsunki bana karşı hiç bir kötü davrnışı olmadı o zaman çok sorun yapma derim.....eğer sana karşı en ufak bir yanlşı olmadıysa.....

ki bana bakarken gözleri doluyor demişsin...sana kıyamıycak kadar çok seviyor seni demekki...bu güzel bir şey...ama biz sana iki satır yazıdan evlen yada evlenme diyemeyiz....sen daha iyi tanıyorsun sonuçta.....ben sadece şu sinirlilik olayını iyi incele derim fikir olarak....evlenme kararı senindir....

canım ya senin en son iki sevgilin vardı idare ediyodun bi arada..
hangisi bu ben onu merak ettim şakkıdı

birde erkek arkadaşının asabiyetiyle ilgili açtığın başka bir konu daha var ,hangisi bilmiyorum ama zor işin valla..

cevap veriorum: eğer soru böyle biriyle evlenilir mi ise, ve o ''böyle'' biri sensen eğer, cık evlenilmez.

evlilik kumar gibi tatlım nekadar biliyom desen de aynı eve girmedikten sora anlaşılmas.
ama şunu unutma 4*4lük kimse yok sen öölemisin sanki..

Bi erkeğin calılması ve calışmayı sevmesı şart.Bı akrabamızın damadıda calışmayı sevmıyor,ıkı ay orda 5 ay burda,mesaıye kalmamak ıcın gezmelere gıdıyor fılan.. Eşi çalışıp kirayı vermek,ıkı cocuguna bakmak,faturaları ödemek,evı gecındırmek zorunda...

Eksılerle hayat yaşanabılırmı ona bak.

Ben nısanlıma sevgılıyken soylemiştim,

İkimizinde eksılerı var,bunlarla hayat gecebılırmı onlara bakalım,mesela sen tüm artılarına rağmen alkol kullanıyorsak sıkca,bu bendekı buütün artıları siler ve bırlıkte olamayız.Ama senın eksın,gezmeyı pek sevmemekse yada daha ufak bişeylerde olabılır.. demiştim.

Eksileri tart cnm,sevgı aşk bı yere kadar,can cıkar huy cıkmaz...

bnm askımda sınırlenınce kufreder ne yazıkkı duzeltmeye calısıyo ama .. huylu huyundan vazgecmezzmışşş

senı sevmesı ıyı gununde kotu gununde yanında olmasıda cok hoş ayrıcaa ..

umarım hep mtulu olurusunuzz

Tesekkur ederim arkadaslar Dogru yani cogunuzun dedigi gibi hicbirimiz 4 4 luk deiliz ama evleneceksem eger ilerde keske deilde iyiki demek isterim , bu yuzdende cok iyi dusunmem lazim ha burdada sizlere danisiorumki tecrubelerinizden faydalanmak icin vede hani seven insanin gozune batmazmis sevdiginin yanlis hareketleri o yuzden danismak istedim sizlerede yani ortada bi yanlis varsa yol gosterebilmeniz icin...

Back
X