Böyle birşey kimin başına gelirki ?

İçinizi karartmak istemem ama bu annenizi mutlu etmekle hallolacak birşey değil maalesef :( biraz zaman ister o zamana kadar annenizi pek yalnız bırakmayın sevginizi herzamankinden daha çok gösterin kalabalık ortamlara karışın en azından dikkati dagılır birazda olsa aklından çıkar sizin sorununuzda eşinizden anlayış göstermesini isteyebilirsiniz

Konuyu okurken aklımdan geçenler:

Annenizle babanız sürekli didişmişler, sizin evliliğinizle bir umut her şeyin değişeceğini düşünen babanızın umutları, annenizin yaptığı (belki de doğal olarak yaptığı)düğün sonrası dedikodularıyla suya düşmüş. Artık annenizle ilişkisinin değişemez olduğuna emin olmuş ve gitmiş.

İçinizi karartmak istemem ama bu annenizi mutlu etmekle hallolacak birşey değil maalesef :( biraz zaman ister o zamana kadar annenizi pek yalnız bırakmayın sevginizi herzamankinden daha çok gösterin kalabalık ortamlara karışın en azından dikkati dagılır birazda olsa aklından çıkar sizin sorununuzda eşinizden anlayış göstermesini isteyebilirsiniz

Zaten bunu başarmak o kadar zorki mutlu edemiyoruz bir türlü olmuyo ne yapsak bişey konuşuyoruz hani o kadar alakasızki dönüyo dolaşıyo laf nsıl oluyosa babama geliyo bi şekilde bi yerden bağlıyo babama sonra haydaa başlar ağlamaya birde şu da var hani iyi güzel üzülüyoruz yanında oluyruz ama bir süre sonra insanın sinirleri bozuluyo bazen sert konuşuyorum sonra çok kızıyorum kendime hani gidip özür diliyorum öpüorum falan düzelio ama bu sebeple kalbini kırıyorum o kadar zor bi durum ki anlatamam ilaç içmediği zaman sürekli ağlıyo ilaç içtiği zaman gülmüyo saf saf etrafına bakıyo söylediklerimizi idrak etmiyo aptallaşıyo tabiri caizse napıcamızı hiç bilmiyorum hiçç Allah kimsenin başına vermesin böyle sıkıntılar :((:(((

Konuyu okurken aklımdan geçenler:

Annenizle babanız sürekli didişmişler, sizin evliliğinizle bir umut her şeyin değişeceğini düşünen babanızın umutları, annenizin yaptığı (belki de doğal olarak yaptığı)düğün sonrası dedikodularıyla suya düşmüş. Artık annenizle ilişkisinin değişemez olduğuna emin olmuş ve gitmiş.

Sakın yanlış anlama cnm beni ama senin söylediğin ve herkezin yazdığı tahmin ettiği sebepler bana o kadar anlamsız geliyoki hiç bişey hiç bi bahane bu yaptığına evet ya babamda bu konuda haklı dedirtmiyo bi türlü hani idrak edemiyorum bu olayı hiçbir şekilde bu yaptığının açıklaması olamaz şuan bana göre. Ve size bişi diyimmi ben eşimi 1,5 ay tanıdım ve evlenmeye kadar verdik çok kısa bi tanıma süresiyle tanıştık sevdik evlendik hani Allaha şükür çok mutluyum ama kızlar her erkek bu sorunları kaldırmaz hele ki ben eşimi uzun zamandır tanıyan bi insan değilim yeni evlenmişim benim evliliğimi de riske attıı aileni böyle tanımadım ben senin dedi şimdi ne anneme katlanabilio nede babama çünkü şok olduk yani eşimi bırak ben şok oldum bi kere boşanmanın konusu dahi geçmedi hiç son zamanlarda en ufak kavgaları tartışmaları yoktu bi anda pat telefon babam boşanmak istiyo sebep ne hiç bişi. Gülsemmi ağlasammı bilemedim şimdi

Hmm anlıyorum, benimki sadace tahmindi belirtmiştim zaten. Yalnız, eşiniz aileni böyle tanımamıştım diyerek ancak sizi üzer sizinle ne ilgisi var olayın!

Back
X