Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
selam arkadaşlar,geçenlerde tv de tüp bebek merkezlerinde 1.tedavi olumsuz olursa,aynı yerde 2.tedavi yarı fiyatına diye duydum.ama neresi bilmiyorum.böyle birşey olabilirmi?var diyen arkadaşlarım neresi olduğunu yazarsa sevinirim..
canım ben antalya tüp bebek merkezinde oldum.ikincide yarı fiyatı değil ama normalde 2900 dü 2.denemde 2600e yapıldı.yani 300 fark etti.ama yarı fiyatını hi,ç duymadım
selam arkadaşlar,geçenlerde tv de tüp bebek merkezlerinde 1.tedavi olumsuz olursa,aynı yerde 2.tedavi yarı fiyatına diye duydum.ama neresi bilmiyorum.böyle birşey olabilirmi?var diyen arkadaşlarım neresi olduğunu yazarsa sevinirim..
bursa acıbademin öyle olduğunu söylüyolar.3.ücretsizmiş hatta.ama bilemiyorum bu işin mantığını fazla promosyon kokuyor.bu işin pahalı olduğunu çok düşük ücret verenlerin şüphe uyandırdığını söylüyor ciddi uzmanlar televizyonlarda.bilemiyorum