böyle birşey varmı??

DeliMavi

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2008
1.287
7
681
İstanbul
selam arkadaşlar,geçenlerde tv de tüp bebek merkezlerinde 1.tedavi olumsuz olursa,aynı yerde 2.tedavi yarı fiyatına diye duydum.ama neresi bilmiyorum.böyle birşey olabilirmi?var diyen arkadaşlarım neresi olduğunu yazarsa sevinirim..

canım ben antalya tüp bebek merkezinde oldum.ikincide yarı fiyatı değil ama normalde 2900 dü 2.denemde 2600e yapıldı.yani 300 fark etti.ama yarı fiyatını hi,ç duymadım

valla benim ilk denemem 4.500 tlye yaptırdım ikinciye en baştan başlarsan yani sıfırdan düşmüyolar canım fiyat aynı

ewt bütün merkezlerde aynı.2.indirimli.ister 1.yide orda yaptır ister yaptırma.ben 1.antalya tüp bebekte yaptırdım.2.yi akd.üni.indirim oldu.pek senn soruna cwp olmadı ama neyse.

selam arkadaşlar,geçenlerde tv de tüp bebek merkezlerinde 1.tedavi olumsuz olursa,aynı yerde 2.tedavi yarı fiyatına diye duydum.ama neresi bilmiyorum.böyle birşey olabilirmi?var diyen arkadaşlarım neresi olduğunu yazarsa sevinirim..

canım benim bildiğimde adanada ve antepte öyle bir merkez varr...

bursa acıbademin öyle olduğunu söylüyolar.3.ücretsizmiş hatta.ama bilemiyorum bu işin mantığını fazla promosyon kokuyor.bu işin pahalı olduğunu çok düşük ücret verenlerin şüphe uyandırdığını söylüyor ciddi uzmanlar televizyonlarda.bilemiyorum

Back
X